23.04.2024

Aurora Hunting tips

What is Aurora Borealis? The mesmerizing light show of the Northern Lights, or Aurora Borealis, originates from a powerful source - our Sun. Read the breakdown:

Lue lisää ›
Mies istuu laiturilla koiran ja lukee lehteä.
23.02.2024

Tips for travelers in Finland:

Here is some Varaamokki.com´s tips for travellers. This is only a scrach of the surface but we urge you to explore the uniqueness of Finland. It may give you a one or two surprises.

Lue lisää ›
10.01.2024

Mökinostajan ABC

Mitä sinun oh hyvä tietää sijoitusmökin ostamisesta ja omistamisesta? Pohdiskelevaa opastusta jos olet miettinyt ryhtymistä mökin vuokraajaksi.

Lue lisää ›
08.11.2023

Mökin tai vapaa-ajan asunnon vuokraaminen

Mökillä tai vapaa-ajan asunnolla lomailu on suosittu tapa viettää aikaa Suomessa. Erilaisia vuokrauskanavia on tarjolla useita, ja valinta kannattaa tehdä tarpeiden ja mieltymysten mukaan.

Lue lisää ›
13.09.2023

Vuokramajoittajan turvallisuusohjeita

Mitä mökin omistajan tulee huomioida, kun vuokrataan vapaa-ajan kohdetta lyhytaikaisesti. Blogissa on käyty läpi käytännön asioita, joita mökin ja vapaa-ajan asunnon omistajan tulisi huomioida.

Lue lisää ›
10.07.2023

Lemmikki mukaan reissuun

Varaamökki.com on lemmikkiystävällinen mökkivälittäjä. Mottomme kuuluu ”Tervetuloa mökkiloma mahtavin”, ja se on meistä tärkeää niin ihmisille kuin karvakamuille, joista monet ovat perheenjäseniä, joiden mukana olo lomareissulla on itsestään selvää.

Lue lisää ›
20.06.2023

Mökkilainan hakeminen: Näin valmistaudut lainan hakemiseen

Mökkilainan hakeminen voi olla jännittävä ja monimutkainen prosessi, mutta hyvällä valmistautumisella voit helpottaa lainan hakemista huomattavasti. Tässä on joitakin vinkkejä, joiden avulla voit valmistautua mökkilainan hakemiseen:

Lue lisää ›
20.06.2023

Mökin ostajan checklist: Tarkista nämä asiat ennen ostopäätöstä

Mitä kaikkea sinun tulisi tietää ennen kuin teet ostopäätöksen ja ostat mökin? Mökin ja loma-asunnon osto on kauaskantoinen sijoitus, jota kannattaa harkita.

Lue lisää ›
20.06.2023

Vapaa-ajan asunnon ostajan opas: Mistä aloittaa etsiminen?

Lue lisää ›

Seuraa meitä somessa

Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme

Tilaa tästä!
Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme