Ukkohalla eri vuodenaikoina

Ukkohallan rinteet ja luonnonmaisemat tarjoavat elämyksiä vuoden jokaisena aikana. Täällä voit nauttia talvesta lumoavissa lumimaisemissa, kesässä puhtaassa luonnossa ja syksyllä värikkäiden lehtien loistossa. Lomaile siis milloin tahansa, Ukkohalla tarjoaa unohtumattomia hetkiä!

UKKOHALLA ON SUOMEN LUMISIMPIA ALUEITA

Ukkohallan talvi on tykkylumisten puiden ja kirkkaan taivaan alla kimmeltävää lunta! Talven riemut odottavat rinteissä, hiihtoladuilla ja moottorikelkkareiteillä. Kainuun järvet ja luontopolut tarjoavat täydelliset puitteet talvisille seikkailuille, olipa kyseessä sitten hiihto, lumikenkäily tai avantouinti.

Moni valitsee Ukkohallan joulunviettopaikakseen. Tunnelmallinen mökkeily, ravintoloiden herkut ja Joulun ajan rauhoittuminen tekevät juhlasta erityisen.

KAINUUN KAUNIS KESÄ

Kesä tuo Ukkohallan maisemat eloon. Vihreät niityt ja kirkkaat järvet kutsuvat nauttimaan auringonpaisteesta ja kesäaktiviteeteista.

Melonta, uinti, SUP-lautailu ja järviretket ovat vain osa Ukkohallan kesän tarjonnasta. Vuokatin Katinkullassa on 18-reikäinen golf-rata 100 km päässä. Frisbeegolfin ystäville Ukkohalla tarjoaa mahdollisuuden pelata keskellä kauneinta Kainuuta. Ukkohallan kesä on täynnä elämää ja tapahtumia, jotka tarjoavat unohtumattomia elämyksiä ja muistoja musiikin ja yhdessäolon merkeissä.

SYKSYN SEIKKAILUT UKKOHALLASSA

Syksyllä Ukkohalla muuttuu värikkäiden lehtien ja raikkaan ilman paratiisiksi. Mönkijäsafarit, patikointireitit, maastopyöräily ja luonnonkauniit kosket, kuten alueen vaikuttavat vesiputoukset, tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä syyslomalle. Sateisen syyspäivän yllättäessä Ukkohallasta löytyy runsaasti sisäaktiviteetteja, jotka takaavat viihtyisän lomapäivän.

Varaa unelmiesi loma Ukkohallasta jo tänään! Vuokraa mökki tai lomahuoneisto helposti meidän kauttamme.

Kysy lisää ›

Seuraa meitä somessa

Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme

Tilaa tästä!
Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme