Viihde Himoksella

Viihdefiilistä ilmassa? Suuntaa Himokselle tapahtumien tuulisimpaan aikaan, kesällä! Alueella on menoa lähes aina, joten irrotteluun löytyy vaihtoehtoja pitkin vuotta. 

Festari- ja keikkamuistoja keräämään

Kesäkuussa seudun valtaavat Himos Juhannusta juhliva festarikansa ja kotimaan eturivin artistit. Heinäkuun alkuun ajoittuvat puolestaan Iskelmä Festivaali ja Jysäri, joihin suuntaavat monet sekä lähikunnista että kauempaa. 

Juhlien janoon löytyy myös Himos Areena, jossa viihde ei juuri nuku! Keikat kutsuvat ympäri vuoden lomailijoiden lisäksi viikonlopun viettäjiä. Festareista ja tapahtumista ei jää pulaa niitä kaipaaville. Kurkkaa, mitä milloinkin on meneillään, siirry ohjelmistoon ›

Rinteestä after skin tunnelmiin

Talven laskettelupäivien päätteeksi vauhtia viritellään ravintola Rinteessä after skin merkeissä. Lämmittele kuumalla juomalla ja ota haltuun Rinteen legendaksi muodostunut Himos tanssii pöydillä! -kisa! 

Monojalan vipattaessa on hyvä muistaa tankata murua rinnan alle. Nälkä lähtee niin ikään Rinteen rinnalla alueen muissa herkullisissa ruokaravintoloissa. Ehkä haluat kokeilla Hirvivuoren juurelta löytyvää Ravintola Hirvikartanoa!

Väsy vie voimat. Silloin ansaitut lepohetket vietät viihtyisässä majoituksessa. Meiltä löydät mainion tarjonnan mökkejä ja lomahuoneistoja, varaa nyt ›

Kysy lisää ›

Seuraa meitä somessa

Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme

Tilaa tästä!
Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme