Himoksen Timantti

Tämä tilava huvila tarjoaa mahdollisuuden yhdistää rentoutumisen ja tiimipalaverit. Suunnitelkaa tulevaa samalla kun nautitte yhteisestä ajasta.

 

Neliöt: 223 m2

Henkilömäärä: 15 + 2

Makuuhuoneet: 6

Kylpyhuoneet: 2

Ulkoporeamme 9:lle

Karaokelaitteet, 2 x TV, ännentoisto

Takka

Sähköauton lagtaus 11 kW

Kaasugrilli

Todella isot terassit Golf - kentän yläpuolella rinteessä

 

Tilankäytössä on huomioitu majoittujien mahdollisuus viettää aikaa omissa ryhmissään tai kokouskäytössä istua yhden suuren pöydän ääressä.

 

Huolehdimme käytännön järjestelyistä. Liinavaatteet ja pyyhkeet ovat valmiina, ja loppusiivous sisältyy hintaan.

3D esittely

Skandinaavista tyylikkyyttä

Himoksen Timantti on vaativaankin makuun soveltuva kokoushuvila Himos Golfin rinteillä. Yläkerran korkea avokeittiö-olohuone-oleskelutila terassilla on täydellinen isommankin porukan kokoustamiseen, illanviettoihin ja ruokailuun.

Harkittuja yksityiskohtia

Himoksen Timantin suunnittelussa on fiksuja detaljeja, kuten lasitettu oleskeluterassi, erillinen pukeutumispöytä, kaksi loungea, kolme wc:tä, kaksi ruokapöytää joista toinen ulkona, sähköautojen latausmahdollisuus, avaimeton lukitus ja preallas yhdeksälle.

Poreet kutsuvat

Majoituksen hintaan kuuluu yhdeksän hengen Novitek porealtaan käyttö. Porealtaan yhteydessä on katettu terassi jossa on laadukkaat terassikalusteet. Käynti terassilta saunaosastolle.

Hyviä unia

Laadukkaat vuoteet takaavat rauhalliset unet. Huvilassa on yksi queensize -parivuode, 13 kpl 80 cm erillisvuodetta ja levitettävä divaanisohva kahdelle.

Keittiö on kodin sydän sanotaan

Sama pätee kokoushuvilaan. Täysin varustellussa keittiössä on astiasto 20 hengelle, laadukkaat kodinkoneet, 2 kpl kahvinkeittimiä ja sen yhteydessä on suuri ruokapöytä koko poppoolle.

Himoksella tapahtuu

Himoksella voit nauttia laskettelusta 26 rinteellä, jo alkutalvesta varhaisen lumen ladusta, golfista, maastopyöräilystä, retkeilystä ja tietysti lukuisista festivaaleista ja taphtumista ksesästä syksyyn. Uusimpana alueelle on avautunut Willi Länsi, jossa on keilarata, sisäpadel, kolme golfsimulaattoria, simulaattorimaailma ja länkkäritunnelmainen saluuna.

Kiinnostuitko? Varaa nyt sivuiltamme alla olevasta linkistä.

Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme

050 543 6605

(myös WhatApp / tekstiviestit)

info@varaamokki.com

Varaa nyt >

Seuraa meitä somessa

Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme

Tilaa tästä!
Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme