Sijoitusmökkisi tuottamaan

Onko sinulla loma-huoneisto tai mökki Himoksen alueella? Oletko harkinnut sen lyhytaikaista vuokraamista? Vai oletko miettinyt mökkivälittäjän vaihtoa tai kilpailuttamista?

Varaamökki.com on kotimainen Pohjois-Pohjanmaalainen mökkien välitystä harjoittava yritys, jonka toimintatapa poikkeaa muista alan toimijoista.

Suomessa alueelliset keskusvaraamot ja muutama valtakunnallinen toimija tarjoavat loma-asuntojen omistajille välitystä mielestämme omistajan kannalta ehdoilla ja palvelun tasolla, joka voisi olla kilpailukykyisempikin.

Varaamökki.com toimii useissa myyntikanavissa kuten Booking.com, Airbnb.fi, Nettimökki.com, Oikotie.fi ja Varaamokki.com. Monikanavaisuutemme tuottaa omistajalle korkeamman käyttöasteen, sesongit huomioivan dynaamisen hinnoittelun johdosta paremman hinnan ja Varaamökki.comin alhaisemman komission ansiosta paremman katteen.

Olemme myös laadustamme tarkkoja ja kohteet kuvataan aina ammattitasoisin kuvin. Käytämme aina paikallisia kotimaisia yhteistyökumppaneita siivouksessa ja huollossa, joiden kanssa käymme palvelun tasosta jatkuvaa keskustelua.

Emme omista itse välittämiämme kohteita, joten emme myöskään laita omia kohteita etusijalle tai pyri suosimaan tiettyjä kohteita.

Olemme digitaalisuuden edelläkävijä ja varausjärjestelmämme on suuri eurooppalainen Apaleo, jonka yhteistyöverkostossa on suomalaisia välitysjärjestelmiä kehittyneempiä kansainvälisiä toimijoita, joten toimintamme on jatkuvasti kehityksen kärjessä. Saat kauttamme digitaalisen mökkikirjan, virtuaalikuvaukset, yhtenäistetyt varauskanavat jotka estävät tuplavaraukset, oman varauskanavan jossa voit hallita omia varauksiasi sekä henkilökohtaista tukea ja neuvontaa. Asiakkaiden käytössä on etävastaanottopalvelu 24/7. Maksut tapahtuvat turvallisesti yhden maailman suurimman maksupalveluyrityksen Adyenin kautta sähköisesti ja avainten luovutus on kontaktiton, josta asiakkaat saavat sähköisesti ennakkoon tiedon.

Emme myöskään sido asiakkaitamme kohtuuttomiin irtisanomisehtoihin, vaan uskomme että palvelumme laatu riittää pitämään yllä asiakasuskollisuutta. Voit milloin vain päättää palvelumme käytön kuukauden irtisanomisajalla huomioiden jo kauttamme tulleet sitovat varaukset.

SOITA 050 336 3880

Mökkimoguli Tuomas kertoo miten saat parhaan tuoton

Ota yhteyttä, niin sovitaan joko etätapaaminen tai nähdään paikan päällä ja juodaan kupposet kuumaa.

Tuomas Kankaala, yrittäjä, mökkimoguli

Puh. 050 336 3880

Sposti: tuomas.kankaala@varaamokki.com

Tuomas Kankaala on perustanut Varaamokki.com-sivuston, joka tarjoaa alustan perinteisten suomalaisten mökkien vuokraamiseen. Kankaala lanseerasi verkkosivut vuonna 2021 tavoitteenaan helpottaa matkailijoiden aitojen suomalaisten mökkien löytämistä ja vuokraamista.

Mökkimoguli Tuomas Kankaala

Vartuin Kalajoen Tyngän kylällä ja vietin lapsuuteni ja nuoruuteni Kalajoen Hiekkasärkillä hiekat kengissä ja matkailun maailmaa jo hyvin varhaisessa iässä aistien.

Tieni vei Turkuun opiskelemaan hotelli- ja matkailualaa Turun Ammattikorkeakouluun, jossa aloitin hotelliurani. Ensimmäisten uravuosien aikana tein vähän laidasta laitaan, mitä hotelleissa voi vain tehdä; ravintolan, hotellien ja myyntipalvelun esimiestehtäviä, huonesiivousta ja paljon muutakin. Lähes kaikkea paitsi hierontaa ja kosmetologihoitoja. Työskentelin useissa hotelleissa niin Suomessa kuin Ruotsissakin.

Tämän jälkeen, vuosituhannen vaihteessa, hotellien ja matkailun myynnin sekä markkinoinnin kiehtova maailma vei mennessään. Vuonna 2006 tuli muutto töiden perässä Helsinkiin Sokos Hotellien, Radisson Blu ja Holiday Club -kylpylähotellien ketjumyyntipäälliköksi ja mutkien kautta edeten Kämp Groupin ja mm. legendaarisen Hotel Kämpin myyntijohtajaksi.

Viimeiset kymmenen vuotta ennen Varaamökki.comiatyöskentelin kansainvälisen myynnin ja matkailun kehityksen parissa SAS-lentoyhtiössä keskittyen yritys- ja vapaa-ajan myyntiin sekä yhteistyöverkostojen luomiseen Pohjoismaissa ja erityisesti Saksassa sekä Briteissä. Hallinnassani pysyvätkin niin matkailun suuret linjat kuin pienet yksityiskohdat.

Vapaa-aikana minut löytää useimmin jostain muualta kuin kotoa. Olen innokas matkailija ja mökkeilijä, joka otan aina kuin mahdollista mukaan perheen ja ystäviä. Laulu ja musiikki kuuluuvat muutoinkin suht äänekkään persoonani perusominaisuuksiin. Minulla onkin sanottu olevan aina pilke silmäkulmassa ja jutun juurta riittää.

Ei se ota jos ei annakkaan. Jutellaan tovi, niin kerron miten uskon voivani tehdä juuri teidän mökkivuokraukselle hyvää.

Seuraa meitä somessa

Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme

Tilaa tästä!
Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme