Himos Hillside

Himos Hillside on erinomainen kokoushuvila tai lomahuvila, kun tarvitaan majoituskapasiteettia. Huvila sijaitsee Himos Golfin kentän yläpuolella ja Himos Areenalla on n. kaksi kilometriä.

Neliöt: 223 m2

Vieraiden määrä: 16

Makuuhuoneet: 7

Kylpyhuoneet: 2

WC:t 3

Ulkoporeallas

Kaasugrilli

Parkkipaikka jopa useammalle autolle

Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyvät majoituksen hintaan. Ulkoporealataan käytöstä erilliveloitus, kysy tarjousta.

Himos tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Himos Hillside on joulukuussa 2023 valmistunut tasokas ratkaisu kokouksiin, edustukseen ja lomailuun. Täydellinen keittiövarustelu ja astiastot, upeat terassit ja ruokapöydät koko porukalle sisällä ja ulkona mahdollistavat yhteiset ateriahetket.

3D esittely

Hemmottelu sallittu

Himos Hillsidessa on panostettu ruoanlaittoon. Tuplakylmälaitteet keittiössä ja kolmas alakerrassa, täydellinen astiasto yli majoittujien määrän, aamiaiskaappi, kaksi tilavaa ruokapöytää sekä sisällä että terassilla ja 4-polttimon Weber kaasugrilli avulla ateriat loihtii joku porukka yhteisesti tai palkattu keittiömestari.

Ulkoporeallas on loman ja kokouksen kohokohta

Tilava Hot Springin valaistu poreamme on alakerran terassilla täysin suojassa ulkopuolisten katseilta metsäisin näkymin rinteessä. Sauna on aivan vieressä ja terassin yhteydessä viihtyisä lounge alue.

Alakerrassa toinen olohuone - lounge

Löydät huvilasta kaksi tilavaa ja mukavaa sohvin ja nojatuolin kalustettua lounge-tilaa. Alakerran tilassa on karaoke-laitteet ja yläkerrassa nautit suuren avaran tilan tunnelmasta.

Suomalainen mökki ja sauna

Tilavassa saunassa on suomalaisuuden syvin olemus ja sielu. U-muotoisilla lauteilla on mukavaa turista ja saunajuomatkin kylmenevät alakerran erillisessä juomakaapissa.

Muhkeat vuoteet ja runsaasti majoituspaikkoja

Himos Hillside tarjoaa peräti 16 korkelaatuista vuodetta seitsemässä makuuhuoneessa. Vessajonoistakaan ei ole huolta, koska huvilasta löytyy kolme wc:tä. Makuuhuoneet on sisustettu rauhallisin sävyin.

Himoksella tapahtuu

Himoksella voit nauttia laskettelusta 26 rinteellä, jo alkutalvesta varhaisen lumen ladusta, golfista, maastopyöräilystä, retkeilystä ja tietysti lukuisista festivaaleista ja taphtumista ksesästä syksyyn. Uusimpana alueelle on avautunut Willi Länsi, jossa on keilarata, sisäpadel, kolme golfsimulaattoria, simulaattorimaailma ja länkkäritunnelmainen saluuna.

Kiinnostuitko? Varaa nyt sivuiltamme alla olevasta linkistä.

Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme

050 543 6605

(myös WhatApp / tekstiviestit)

info@varaamokki.com

Varaa nyt >

Seuraa meitä somessa

Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme

Tilaa tästä!
Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme