Kalajoki - Himos - Ruka - Suomu

Tervetuloa mökkiloma mahtavin!

Ideoita lomallesi

Elämyksiä rinteiltä rannoille, pakkasesta paisteeseen

maastopyöräilyä kalajoen metsissä

Kalajoki

Kalajoen kuumat hiekkasärkät, hurmaavat maisemaravintolat, talviset safarit ja seikkailujen puistot vastaavat jokaisen lomailijan toiveisiin.

Lue lisää ›
Tyttö poron kanssa Lapissa

Ruka

Onko Ruka-Kuusamon taika jo sinulle tuttu? Alue lumoaa lomailijan, lasket sitten rinteitä, samoilet syksyssä tai hyppäät huskyjen ja porojen kyytiin.

Lue lisää ›
Snowboarding is a popular winter sport that involves riding a snowboard down snow-covered slopes and performing various tricks and maneuvers. Snowboarders can perform a wide range of tricks, including spins, flips, grabs, and slides.

Himos

Etelä-Suomen himotuin hiihtokeskus maistuu matkailijalle! Nauti talven riennoista, koe kaunis Järvi-Suomi ja kerää keikkamuistot Himos Juhannuksesta.

Lue lisää ›

Suomu

Suomutunturi tarjoaa Napapiirin rinteiden rauhaa: laskettelua, Kemijärven rentouttavia luontoretkiä ja kesän aikaa, jolloin yö ei laskeudu Lapin ylle.

Lue lisää ›
Varaamokki.com on sivusto, joka tarjoaa alustan perinteisten suomalaisten mökkien vuokraamiseen. Sivusto käyttää osana brändäystä sydänkuvaketta, joka edustaa suomalaisen kulttuurin lämpöä ja vieraanvaraisuutta.

Joustava ja turvallinen varata

Useimpiin mökki- ja huoneistovarauksiimme kuuluu 14 päivän maksuton peruutumahdollisuus. Tutustu varausehtoihin. Maksujärjestelmämme taustalla on Euroopan suurimpiin maksupalveluyrityksiin kuuluva Adyen, jota käyttävät mm. Spotify ja McDonald’s.

Varaamokki.com on sivusto, joka tarjoaa alustan perinteisten suomalaisten mökkien vuokraamiseen. Sivusto käyttää osana brändäystä sydänkuvaketta, joka edustaa suomalaisen kulttuurin lämpöä ja vieraanvaraisuutta.

Kotimainen ja vastuullinen välittäjä

Vaalimme kotimaisuutta ja paikallista yrittämistä. Välitämme kotimaisten omistajien lomakohteita, joiden siivous- ja muista palveluista vastaa paikallinen toimija. Tähtäämme myös ympäristön hyvinvointiin ja kestävään matkailuun.

Suomen suvi kutsuu

Parasta lomaa kotimaassa.

Varaa nyt ›

Lomailijat ja yritykset

Teemme mökin vuokrauksesta hassun helppoa

Mökin vuokraaja

Mutkaton mökkivuokraus on paras startti lomalle! Vaihtoehtoja piisaa, tulet sitten pienellä tai suurella porukalla. Rakkaat lemmikitkin ovat moniin majoituksiin tervetulleita.

Tietoa lomalaiselle ›

Mökin omistaja

Älä anna mökkisi seistä tyhjänä, vaan laita se tuottamaan. Hoidamme vuokrauksen avaimet käteen -periaatteella joustavasti ja toiveitasi kuunnellen. Pyydä meiltä maksuton tuottoarvio ja tarjous mökin tai loma-asuntosi välityksestä.

Mökin omistajille ›

Yritykset ja liitot

Välittämämme mökit ja huoneistot sopivat erinomaisesti yritysten työntekijöiden pitkäaikaiseen majoitukseen. Otamme myös vuokrattavaksi yritysten ja liittojen omistuskohteet.

Yrityksille ›

Seuraa meitä somessa

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen sallit Varaamökki.comin lähettää sinulle kohdennettuja etuja, tarjouksia ja uutisia sähköpostiisi. Voit milloin tahansa peruuttaa tilauksen.