Himos Panorama

Himos Panorama on vaikuttava ympäristö luovalle työlle Himos Golfin rinteen korkeimmalla kohdalla. Näköalaterassit tarjoavat tilaa ajatuksille ja huvilan tunnelma kannustaa innovaatioihin.

Neliöt: 223 m2

Vieraiden määrä: 10 + 2

Makuuhuoneet: 5

Kylpyhuoneet: 2

WC:t 3

Takka

Ulkoporeallas

Kaasugrilli

Parkkipaikka jopa kahdeksalle autolle

Ulkokporeamme, liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyvät majoituksen hintaan.

Himos tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Vietä päivä luovasti työskennellen ja rentoudu yhdessä poreillen katselle upeita vaaramaisemia rinteen ylimmältä sijainnilta.

3D esittely

Ruokailua näköaloilla

Tilavan ruokapöydän ääressä yhteinen ruokailuhetki saa uuden ulottuvuuden upeiden vaaramaisemien siintäessä. Valoa tule suurista maisemaikkunoista kolmesta suunnasta, ja kesällä voitte ruokailla maisematerassilla ulkona.

Saunaluksusta

Intensiivisen kokoustamisen ja ryhmätöiden jälkeen kunnon löylyt ja poreilu ylhäällä rinteessä maisemia ihaillen vie ajatukset pois työstä ja arjesta.

Hyvät yöunet auttavat jaksamaan

Himos Panorama on kuin kotkanpesä omassa rauhassaan metsän siimeksessä, joten täällä heräät linnunlauluun tai humisevaan tuuleen. Nauti hyvistä yöunista laadukkaissa vuoteissa.

Näkeminen on kokemista

Suomi ei ole tunnettu korkeista vuorista tai syvistä laaksoista, mutta Himos Panorama tarjoaa silti mahtavan näköalaelämyksen.

Golfia jalkojesi juuressa

Himos Golfin kaikki radat näkyvä Himos Panoraman lintuperspektiivistä. Voit siis suunnitella mielessäsi jo lyöntisi.

Himoksella tapahtuu

Himoksella voit nauttia laskettelusta 26 rinteellä, jo alkutalvesta varhaisen lumen ladusta, golfista, maastopyöräilystä, retkeilystä ja tietysti lukuisista festivaaleista ja taphtumista ksesästä syksyyn. Uusimpana alueelle on avautunut Willi Länsi, jossa on keilarata, sisäpadel, kolme golfsimulaattoria, simulaattorimaailma ja länkkäritunnelmainen saluuna.

Kiinnostuitko? Varaa nyt sivuiltamme alla olevasta linkistä.

Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme

050 543 6605

(myös WhatApp / tekstiviestit)

info@varaamokki.com

Varaa nyt >

Seuraa meitä somessa

Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme

Tilaa tästä!
Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme