Suomen metsät ovat suosittuja ulkoilukohteita. Vierailijat voivat nauttia vaellus-, telttailu-, marjastus- ja sienestys-, kalastus- ja muusta metsäisistä aktiviteeteista. On tärkeää muistaa noudattaa vastuullisia ulkoilukäytäntöjä, kuten pysyä merkityillä poluilla, olla häiritsemättä luontoa ja kunnioittaa luontoa.

Tuottavaa yhteishenkeä

Varaamökki.com välittää Himoksella useampaa korkealuokkaista huvilaa, joiden suunnittelussa ja varustuksessa on huomioitu yritysten tarpeet. Huvilat sijaitsevat hyvällä paikalla Himos Golfin alueella, ja niiden varustelu ei jätä toiveen sijaa.
Tuo johtoryhmänne, tiimi tai sidosryhmä viettämään tuottavaa ja hyvää oloa antavaa kokousta, brain storm-palaveria tai tyky-hetkeä. Palkitseminen ja työn ja yhteisen vapaa-ajan yhdistäminen voi olla tuottavaa ja porukkaa yhteen hitsaavaa. Kysy yksilöllistä tarjousta.
Voimme majoittaa varaustilanteesta riippuen suuremmankin joukon useampaan lähekkäin olevaan huvilaan. Kaikki kokoushuvilamme sisältävät liinavaatteet, loppusiivouksen ja porealtaan käytön. Paikallinen yhteistyökumppanimme hoitaa tarvittaessa herkullisen cateringin.
Pyydä henkilökohtainen tapaamisaika etäneuvotteluun myyntimme kanssa tästä!

Seuraa meitä somessa

Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme

Tilaa tästä!
Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme