Villa Marvik

Villa Marvik tarjoaa täydellisen ympäristön tiimipäiville, jotka yhdistävät rentoutumisen, luovuuden ja yhteishengen vahvistamisen. Villa Marvikissa voitte yhdessä suunnitella toimintaanne. Terassin maisemat ja tilavat huoneet inspiroivat uusiin ideoihin.

 

Neliöt: 249 m2 

Henkilömäärä: 14 +4 

Makuuhuoneet: 6 

Kylpyhuoneet: 3 

Ulkoporeamme 

Kokoustila

Kaasugrilli

Todella iso terassi suoraan Golf - kentälle

Pysäköintitilaa viidelle autolle

Huolehdimme käytännön järjestelyistä. Liinavaatteet ja pyyhkeet ovat valmiina, ja loppusiivous sisältyy hintaan. Näin voitte antaa aikanne olennaiselle.

3D esittely

Yksityinen kokoustila

Villa Marvikin suunnittelussa on yritykset otettu alusta saakka huomioon. Huvilassa on kolme kerrosta, joista alimmaisessa on äänieristetty kokoustila av-laittein ja omalla jääkaapilla. Jokaisessa kerroskessa on myös wc.

Viihtyisä yhteinen olohuone-ruokailutila

Henkilöstön tiimiytyminen on kokoustamisessa A ja O. Villa Marvikin tyylikäs avokeittiö-ruokailutila-oleskelutila-terassi on yhdistelmä tilankäyttöä ja tasokkuutta, joka sopii niin edustamiseen kuin rennompaankin ruokailuun ja illanviettoon.

Rentoutuminen kuuluu asiaan

Kun on vietetty intensiivistä palaveria, kokoustettu tärkeiden asioiden äärellä ja annettu itsestä "mehut", niin on aika rentouta. Se onnistuu tilavassa saunassa, jonka yhteydessä on katetulla suojaisalla terassilla poreallas. Virvokkeet pysyvät kylmänä omassa jääkaapissa ja talvella voi ottaa lumikylpyjä,

Hyvät yöunet taattu

Villa Marvikin hotellitason makuuhuoneissa, joita on peräti kuusi kappaletta parivuotein, nukut sikeästi. Jokaisessa kerroksessa on oma kylpyhuone-wc.

Miltä tuntuisi asua keskellä golfkenttää?

Villa Marvik on kirjaimellisesti Himos Golfin kentän keskellä 8. viheriön vieressä. Voit siis yhdistää golfin ja työn, edustuksen ja rentoutumisen näppärästi.

Himoksella tapahtuu

Himoksella voit nauttia laskettelusta 26 rinteellä, jo alkutalvesta varhaisen lumen ladusta, golfista, maastopyöräilystä, retkeilystä ja tietysti lukuisista festivaaleista ja taphtumista ksesästä syksyyn. Uusimpana alueelle on avautunut Willi Länsi, jossa on keilarata, sisäpadel, kolme golfsimulaattoria, simulaattorimaailma ja länkkäritunnelmainen saluuna.

Kiinnostuitko? Varaa nyt sivuiltamme alla olevasta linkistä.

Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme

050 543 6605

(myös WhatApp / tekstiviestit)

info@varaamokki.com

Varaa nyt >

Seuraa meitä somessa

Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme

Tilaa tästä!
Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme