TEKEMISTÄ UKKOHALLASSA

Kesästä talveen, rentoutumisesta adrenaliiniryöppyihin, Hyrynsalmen Ukkohalla vastaa erilaisiin lomaodotuksiin! Ukkohalla ei ole pelkästään Kainuun kehuttu hiihtokeskus, vaan myös monipuolinen vapaa-ajan kohde.

ELÄMYKSET ODOTTAVAT UKKOHALLASSA

Laskettelurinteet, maastohiihtoladut ja moottorikelkkareitit täyttävät talvisen lomasi toiminnalla. Kesän saapuessa Ukkohalla herää eloon Suopotkupallon MM-kisojen, maaiolman pohjoisimman Wakwboard-radan ja vesilajien sekä luontoaktiviteettien myötä. Kesäjuhlat ja tapahtumat tuovat yhteen vieraat ja paikalliset, ja alueen luontopoluilla voi nauttia rauhallisemmasta lomatunnelmasta.

Kokeile taitojasi ensin rallisimulaattorin ratissa ja istu sen jälkeen aidon nelivetoisen side-by-side Yamaha buggien kyydissä erilaisilla radoilla Uggo Ajoradalla.

RAUHAA JA LUONNON KAUNEUTTA

Ukkohallan saunamaailma tarjoaa rentoutusta ja elämyksiä saunakulttuurin ystäville. Alueen monipuoliset saunat, kuten savusaunat, tarjoavat unohtumattomia löylyhetkiä kauniissa luonnonmaisemassa.

Kainuun luonto tarjoaa täydelliset puitteet mielenrauhan löytämiseen. Ukkohallan ympäristön järvet, kansallispuistot ja kosket kutsuvat nauttimaan hiljaisuudesta ja luonnonkauneudesta. Hyvinvointipalvelut tukevat kokonaisvaltaista lomakokemusta, olipa kyse sitten luontoretkistä tai paikallisista herkuista.

Vuokraa mökki, josta löytyy palju tai poreallas, ja kruunaa lomapäiväsi rentoutumalla yksityisesti. Herkuttele paikallisten ravintoloiden tarjonnalla, joko mökille toimitettuna tai ravintolassa nautittuna.

PERHEEN PIENIMPIEN SEIKKAILUT UKKOHALLASSA

Talven lumimaailma tarjoaa lapsille unohtumattomia hetkiä laskettelurinteillä ja pulkkamäissä. Kesä tuo mukanaan uimarannat ja vesileikit, jotka ilahduttavat niin lapsia kuin aikuisiakin.

Elämyksiä tarjoavat myös alueen eläinkokemukset, kuten huskysafarit ja mahdollisuus tutustua paikalliseen villieläimistöön. Aktiivisia hetkiä tarjoavat polkuveneily, sup-lautailu, melonta ja kalastus. Tutustu Ukkohallan tarjoamiin vuodenaikojen mukaan vaihtuviin aktiviteetteihin ja varaa oma lomasi jo tänään!

Lähde ottamaan Ukkohalla haltuun ja vuokraa meiltä mökki tai lomahuoneisto! Varaa nyt ›

 

Kysy lisää ›

Seuraa meitä somessa

Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme

Tilaa tästä!
Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme