Vuokraa mökki ja koe Himos hiihdosta helteisiin

Kesi-Suomessa Jämsässä sijaitseva Himos on eteläisen Suomen suosituimpia hiihtokeskuksia ja mökkeilyalueita. Sinne niin lapsiperheet kuin ystäväporukat lähtevät viettämään kunnon lomat siinä missä viikonlopun pikavisiitit. 

Tasokkaat laskettelurinteet, pulkkamäet, ravintolat ja muut puitteet tekevät talven odotetun, onnistuneen hiihtoloman. Kesällä Himokselle suunnataan puolestaan maamme tunnetuimmille juhannusfestareille, Himos Juhannukseen. Ympärivuotiseen viihteennälkään tarjolla on lisäksi Himos Areena kattavat keikat. 

Himoksella pääset sukeltamaan supisuomalaisen saunakulttuurin ytimeen. Uniikki, historiallinen Saunakylä kymmenine saunoineen on rentouttava paikka piipahtaa ja nauttia luonnosta puhtaiden järvien äärellä.

Ja kun syksy saapuu maalaten maisemaan uudet värit, tehdään Himoksella virkistäviä luontoretkiä.

Kysy lisää ›

Himokselle on helppo tulla

Lumi-Suomen keskellä. Kaksi ja puoli tuntia pääkaupunkiseudulta, tunti Tampereelta ja kolme varttia Jyväskylästä. Hlaskettelu, hiihto, festarit, aktiviteetit, golf ja paljon muuta.

Varaa nyt ›

Siirry alta lukemaan lisää,

mitä kaikkea Himos lomailijalle tarjoaa

Tekemistä Himoksella

Himos kehittyy ja aktiviteetit ja palvelut paranevat

Lue lisää ›

Himos eri vuodenaikoina

Suomen suurimman poreammekeskittymän löydät täältä. 26 rinnettä, nopeat tuolihissit, 18-reikäinen golfrata vesi-rangella, merkityt maastopyörä- ja patikkareitit, hiihtoladut, mönkijä- ja kelkkasafarit.

Lue lisää ›

Viihde Himoksella

Mitä tehdä Himoksella, kun odotettu kesäloma, syysloma tai hiihtoloma lähestyy? Joka vuodenaikaan jotain ja kesällä tietysti Suomen kovimmat festarit.

Lue lisää ›

Miten matkustaa Himokselle?

Mitä tehdä Himoksella, kun odotettu kesäloma, syysloma tai hiihtoloma lähestyy? Vaikka ja mitä!

Lue lisää ›

Seuraa meitä somessa

Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme

Tilaa tästä!
Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme