Sed pharetra ullamcorper 2

Sed pharetra ullamcorper. Sed pharetra ullamcorper. Sed pharetra ullamcorper. Sed pharetra ullamcorper.

Ota yhteyttä ›

Autamme majoitusten hallinnassa

Ammattiliitot, yritysten virkistymökit ja ammattimaisten loma-asuntoyrittäjien kokonaisvaltaiset varaus- ja hallinnointiratkaisut avaimet käteen ratkaisuna.

Anna meidän hoitaa tehokkaasti online-palveluna hallitsemienne majoitusten varaukset, kuvaukset, tarkastus- ja siivouskäynnit sekä huolto kaikkialla Suomessa.

Kun teet kanssamme sopimuksen mökkisi tai loma-asuntosi välityksestä, teemme aina kilpailijoitamme enemmän, ja saat uusimmat digitaaliset kanavat käyttöösi ja voit keskittyä siihen, mitä yrityksesi ydinliiketoiminta on. 

Saat kauttamme tarvittaessa myös laajat Channe Manager-ratkaisut ja maailmanlaajuisen varausverkoston. Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen täältä!

HENKILÖ­KOHTAINEN KÄYNTI

Sovimme mielellämme tapaamisen kanssasi mökillesi tai huoneistollesi, jossa käymme yhdessä läpi vuokrauksen kannalta oleellisia asioita. Kommunikoimme ja toimimme aina avoimesti, rehdisti ja mahdollisimman selkeästi. Tämä on lähtökohta pitkäaikaiseen, hyvään yhteistyöhön! Tapaaminen ei sido sinua mihinkään.

TASOKKAAT KUVAT KOHTEESTASI JA 3D-KUVAUS

Hyvät kuvat kiinnostavat ja ovat oleellinen osa vuokrauspäätöksen tekemistä! Useimmiten epätarkat tai muutoin kehnosti kuvatut kohteet eivät tule helposti vuokratuiksi.

Meidän kanssamme sinun ei tarvitse tyytyä huonoon kuvalaatuun. Kun laitat mökin tai huoneiston meille vuokralle, otamme siitä kansainvälistä tasoa vastaavat kuvat sekä 3D-kuvat, jotka mahdollistavat virtuaalisen kohteen esittelyn. Kohteesta riippuen voimme lisätä mm. kopterikuvauksia ja kohdevideoita.

Meillä on yli 20 vuoden kokemus asuntokuvauksesta! Monipuolisella esittelyllä ja laadukkailla kuvilla saat varmasti vastinetta sijoituksellesi.

SIIVOUS JA HUOLTO

Puhtaus ja siisteys ovat perusarvojamme ja asiakaslupauksiamme.

Teemme läheistä yhteistyötä siivouksen, kunnossapidon ja huollon ammattilaisten kanssa. Olemme luoneet tarkat yksityiskohtaiset konseptit vuokrakohteiden tarkistuksiin, siivoukseen ja ylläpitoon.

Saat kuulla näistä enemmän henkilökohtaisessa tapaamisessamme – sovitaan siis aika!

Varaamokki.com on suomalainen verkkokauppapaikka mökkien, mökkien ja muiden loma-asuntojen vuokraamiseen. Sivusto tarjoaa kiinteistönomistajille helpon tavan listata vuokra-asuntojaan ja vuokraajille selata ja varata vuokra-asuntoja. Varaamokki.com käyttää varausten hallintaan varausohjelmistoa, jonka avulla kiinteistönomistajat voivat seurata varauksia, hallita varauskalentereita ja vastaanottaa maksuja turvallisesti verkossa. Ohjelmisto sisältää myös ominaisuuksia, kuten automatisoidut sähköpostit vuokraajille, viestintäjärjestelmän vuokralaisten kanssa kommunikointia varten sekä mahdollisuuden luoda laskuja ja kuitteja. Kaiken kaikkiaan Varaamokki.com-varausohjelmisto on suunniteltu virtaviivaistamaan loma-asunnon varausprosessia ja helpottamaan sekä kiinteistönomistajien että vuokralaisten asiointia.

OMA VARAUS­JÄRJESTELMÄ

Mökin tai huoneiston omistajana sinulla on pääsy suoraan varausjärjestelmäämme. Siellä voit hallinnoida oman mökkisi tai lomahuoneistosi varauskalenteria, tehdä omia varauksia sekä tarkastella tulevia ja lähteneitä varauksia.

Suomen metsät ovat suosittuja ulkoilukohteita. Vierailijat voivat nauttia vaellus-, telttailu-, marjastus- ja sienestys-, kalastus- ja muusta metsäisistä aktiviteeteista. On tärkeää muistaa noudattaa vastuullisia ulkoilukäytäntöjä, kuten pysyä merkityillä poluilla, olla häiritsemättä luontoa ja kunnioittaa luontoa.

MARKKINOINNIN KOHDERYHMÄT

Kohdistamme markkinointimme erityisesti +30-vuotiaisiin, lapsiperheisiin ja pariskuntiin.

Käytämme markkinoinnissa ensi sijassa digitaalisia ja sosiaalisen median kanavia, joissa korkealaatuisten kuvien ja tarinoiden avulla keskitymme luomaan positiivisia mielikuvia ja herättämään lämminhenkisiä tunnetiloja kotimaisista mökkilomista.

Emme lupaa mitään, mitä emme voisi tarjota.

Seuraa meitä somessa

Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme

Tilaa tästä!
Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme