Laitamme loma-asuntosi tahkoamaan tuottoa

Onko sinulla loma-huoneisto tai mökki Tahkon alueella? Oletko harkinnut sen lyhytaikaista vuokraamista? Vai oletko miettinyt mökkivälittäjän vaihtoa tai kilpailuttamista?

Varaamökki.com on kotimainen Pohjois-Pohjanmaalainen mökkien välitystä harjoittava yritys, jonka toimintatapa poikkeaa muista alan toimijoista.

Suomessa alueelliset keskusvaraamot ja muutama valtakunnallinen toimija tarjoavat loma-asuntojen omistajille välitystä mielestämme omistajan kannalta ehdoilla ja palvelun tasolla, joka voisi olla kilpailukykyisempikin.

Varaamökki.com toimii useissa myyntikanavissa kuten Booking.com, Airbnb.fi, Nettimökki.com, Oikotie.fi ja Varaamokki.com. Monikanavaisuutemme tuottaa omistajalle korkeamman käyttöasteen, sesongit huomioivan dynaamisen hinnoittelun johdosta paremman hinnan ja Varaamökki.comin alhaisemman komission ansiosta paremman katteen.

Olemme myös laadustamme tarkkoja ja kohteet kuvataan aina ammattitasoisin kuvin. Käytämme aina paikallisia kotimaisia yhteistyökumppaneita siivouksessa ja huollossa, joiden kanssa käymme palvelun tasosta jatkuvaa keskustelua.

Emme omista itse välittämiämme kohteita, joten emme myöskään laita omia kohteita etusijalle tai pyri suosimaan tiettyjä kohteita.

Olemme digitaalisuuden edelläkävijä ja varausjärjestelmämme on suuri eurooppalainen Apaleo, jonka yhteistyöverkostossa on suomalaisia välitysjärjestelmiä kehittyneempiä kansainvälisiä toimijoita, joten toimintamme on jatkuvasti kehityksen kärjessä. Saat kauttamme digitaalisen mökkikirjan, virtuaalikuvaukset, yhtenäistetyt varauskanavat jotka estävät tuplavaraukset, oman varauskanavan jossa voit hallita omia varauksiasi sekä henkilökohtaista tukea ja neuvontaa. Asiakkaiden käytössä on etävastaanottopalvelu 24/7. Maksut tapahtuvat turvallisesti yhden maailman suurimman maksupalveluyrityksen Adyenin kautta sähköisesti ja avainten luovutus on kontaktiton, josta asiakkaat saavat sähköisesti ennakkoon tiedon.

Emme myöskään sido asiakkaitamme kohtuuttomiin irtisanomisehtoihin, vaan uskomme että palvelumme laatu riittää pitämään yllä asiakasuskollisuutta. Voit milloin vain päättää palvelumme käytön kuukauden irtisanomisajalla huomioiden jo kauttamme tulleet sitovat varaukset.

SOITA 0500 965 761

Mökkiagenttisi Tahkolla auttaa sinua!

Ota yhteyttä, niin sovitaan joko etätapaaminen tai nähdään paikan päällä ja juodaan kupposet kuumaa.

Minna Heikkinen, mökkiagentti

Puh. 0500 965 761

Sposti: minna.heikkinen@minnagent.fi

Mökkiagentti Minna Heikkinen

Olen Minna Heikkinen ja toimin Varaamökki.comilla mökkiagenttina yritykseni Minnagent Ky:n kautta, joka aloitti toimintansa toukokuussa 2012.
Edustan Suomessa ja lähialueilla useita eri matkailukohteita ja asiakkaitani ovat matkatoimistot, liikennöitsijät, laivayhtiöt, yritykset sekä yhdistykset.
Omaan vankan, yli 30 vuoden matkailu- ja hotellialan kokemuksen ja tunnen hyvin Suomen asiakaskentän. Olen toiminut myös kiinteistövälittäjänä ja tunnen sitä kautta asuntokaupan välitystoiminnan lainalaisuudet. Sen lisäksi toimin vuosina 2005 – 2007 Tahkon, Vuokatin ja Rukan alueiden mökkivälityksessä FinFunin/Lomarenkaan palveluksessa myyntipäällikkönä.

Olen nyt Varaamökki.comin taustayhtiön Cabin Dreams Oy on toiminnassa mukana asiantuntijatehtävissä ja kauttani saat lomahuoneistosi / mökin kasvavan ja asiantuntevan valtakunnallisen toimijan välitykseen. Tule siis asiakkaaksi kasvavaan joukkoon tyytyväisiä mökinomistajia ja -vuokraajia.

Seuraa meitä somessa

Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme

Tilaa tästä!
Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme