Uusi mökkivälittäjä levillä

Onko sinulla loma-huoneisto tai mökki Levin alueella? Oletko harkinnut sen lyhytaikaista vuokraamista? Vai oletko miettinyt mökkivälittäjän vaihtoa tai kilpailuttamista?

Varaamökki.com on kotimainen Pohjois-Pohjanmaalainen mökkien välitystä harjoittava yritys, jonka toimintatapa poikkeaa muista alan toimijoista.

Suomessa alueelliset keskusvaraamot ja muutama valtakunnallinen toimija tarjoavat loma-asuntojen omistajille välitystä mielestämme omistajan kannalta ehdoilla ja palvelun tasolla, joka voisi olla kilpailukykyisempikin.

Varaamökki.com toimii useissa myyntikanavissa kuten Booking.com, Airbnb.fi, Nettimökki.com, Oikotie.fi ja Varaamokki.com. Monikanavaisuutemme tuottaa omistajalle korkeamman käyttöasteen, sesongit huomioivan dynaamisen hinnoittelun johdosta paremman hinnan ja Varaamökki.comin alhaisemman komission ansiosta paremman katteen.

Olemme myös laadustamme tarkkoja ja kohteet kuvataan aina ammattitasoisin kuvin. Käytämme aina paikallisia kotimaisia yhteistyökumppaneita siivouksessa ja huollossa, joiden kanssa käymme palvelun tasosta jatkuvaa keskustelua.

Emme omista itse välittämiämme kohteita, joten emme myöskään laita omia kohteita etusijalle tai pyri suosimaan tiettyjä kohteita.

Olemme digitaalisuuden edelläkävijä ja varausjärjestelmämme on suuri eurooppalainen Apaleo, jonka yhteistyöverkostossa on suomalaisia välitysjärjestelmiä kehittyneempiä kansainvälisiä toimijoita, joten toimintamme on jatkuvasti kehityksen kärjessä. Saat kauttamme digitaalisen mökkikirjan, virtuaalikuvaukset, yhtenäistetyt varauskanavat jotka estävät tuplavaraukset, oman varauskanavan jossa voit hallita omia varauksiasi sekä henkilökohtaista tukea ja neuvontaa. Asiakkaiden käytössä on etävastaanottopalvelu 24/7. Maksut tapahtuvat turvallisesti yhden maailman suurimman maksupalveluyrityksen Adyenin kautta sähköisesti ja avainten luovutus on kontaktiton, josta asiakkaat saavat sähköisesti ennakkoon tiedon.

Emme myöskään sido asiakkaitamme kohtuuttomiin irtisanomisehtoihin, vaan uskomme että palvelumme laatu riittää pitämään yllä asiakasuskollisuutta. Voit milloin vain päättää palvelumme käytön kuukauden irtisanomisajalla huomioiden jo kauttamme tulleet sitovat varaukset.

SOITA 050 582 1510

Mökkispesialistimme Nita Juntura on sinua varten!

Ota yhteyttä, niin sovitaan joko etätapaaminen tai nähdään paikan päällä ja juodaan kupposet kuumaa.

Nita Juntura, mökkispesialisti

Puh. 050 582 1510

Sposti: nita@majoittajankasikirja.com

Olen mökkispesialisti Nita Kittilästä

Olen Nita ja olen majoitusalan konkari Pohjois-Suomesta, Kittilästä. Taustani on hotelli- ja majoitusalalta toimiessani pohjoisen hiihtokeskuskohteissa esihenkilön, vastaanoton- ja palvelupäällikön tehtävissä, kunnes ryhdyin yrittäjäksi loppuvuodesta 2021. Pitkä urani ja kokemukseni hotellialalta on laajentunut sittemmin huoneistovuokraukseen ja mökkimaailmaan.

Varaamökki.com tiimissä olen saanut olla mukana kesästä 2023 alkaen, keskittyen palveluiden, konseptien ja prosessien kehittämiseen noin yhden päivän viikossa oman markkinointiyritykseni kautta. Vahvuuksiani ovat erilaisten järjestelmien ja sähköisten varauskanavien hallinnointi ja käyttöönotto sekä lisäksi visuaalisten brändimateriaalien tuottaminen.

Työssäni majoitusalan asiantuntijana autan ammattimajoittajia sekä yksittäisten lomakohteiden omistajia myynnin kokonaisvaltaisessa edistämisessä. Asiakaskokemuksen kehittäminen ennen, loman aikana ja sen jälkeen ovat lähellä sydäntäni!

Lapin ja erityisesti Levin matkailun kehittäminen on sydämen asiani ja myös elinkeinoni, joten ota yhteyttä. Istutaan alas ja juodaan kupponen kuumaa. Katsotaan paras 

 

Seuraa meitä somessa

Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme

Tilaa tästä!
Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme