Koiran kanssa kävely suomalaisessa metsässä voi olla kaunis ja rentouttava kokemus. Suomen metsät tunnetaan luonnonkauneudestaan, kohoavista puista, kristallinkirkaista järvistä ja puroista sekä runsaasta villieläimistä. Koiran kanssa kävely metsässä on loistava tapa nauttia tästä luonnosta ja samalla treenata.

Suomi tunnetaan myös erittäin koiraystävällisestä maasta, jossa monet julkiset tilat mahdollistavat koirien vapaan liikkumisen hihnassa. On kuitenkin tärkeää pitää mielessä, että koiria tulee pitää hallinnassa ja valvottavana koko ajan, jotta vältetään villieläinten tai muiden metsävieraiden häiritseminen.

Himos eri vuodenaikoina

Lumisten rinteiden aika on halutuinta sesonkia Himoksella. Mutta on alue lomailun ykköstykkejä kesälläkin, ja onpa upea luonto täynnä mahdollisuuksia myös syksyn matkailuun.

Lomaile siis milloin tahansa, Himos hurmaa aina kävijänsä! 

Himos on talviloman toivekohteita

Himoksen talvi on pakkasen punastamia poskia ja lumen luomia puuhia! Ota talvi vastaan laskettelukeskuksen rinteissä, luonnon keskellä kulkevilla hiihtoladuilla tai moottorikelkan matkassa. Päijänteen alue on kaunis paikka retkeillä tai kokeilla avantouintia. 

Moni suuntaa Himokselle myös jouluksi! Idyllinen mökkeily, ravintoloiden valmiit pöydät ja pyhien ohjelmatarjonta ovat hyvä vaihtoehto perhejoulun viettoon. 

Järvi-Suomen kaunis kesä

Järvi-Suomen maisemat puhkeavat kukkaansa suven saapuessa. Vehreät rannat ja kirkkaat vedet kutsuvat hellepäivinä pulahtamaan ja vesiaktiviteettien pariin.

Meloen, uiden, suppaillen, Päijänteen opastetulla veneretkellä, Himoksen kesästä nautitaan monin tavoin. Vai viihtyisitkö viheriöllä kauniista säästä samalla nauttien? Himos Golf tarjoaa täysmittaisen resort-tyylisen kentän. 

Suosituinta kesäaikaa Himoksella on totta kai juhannus. Monelle tutun, suositun Himos Juhannus -festarin ohella alueella järjestetään paljon erilaisia tapahtumia, joista musiikin ja juhlan elämyksiä kaipaavat keräävät makeita muistoja. Tutustu tarkemmin Himoksen viihteeseen ›

Syksyisten seikkailujen Himos

Himoksella syyslomat vietetään luontoon sukeltaen. Mönkijäsafarilla, patikoimalla, pyöräillen ja Juvéninkosken äärellä, josta laskeutuu mahtava 7 m vesiputous, maastot avautuvat kauniin näkymin. 

Sattuiko syyssade lomapäivään? Ei huolta. Himokselta löytyy paljon tekemistä sisätiloissa. Tutustu aktiviteetteihin ›

Jos et ole vielä varannut lomaasi majoitusta, tee se meidän kauttamme! Vuokraa helposti lomahuoneisto tai mökki meiltä, varaa nyt ›

Kysy lisää ›

Seuraa meitä somessa

Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme

Tilaa tästä!
Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme