Villa Lempi ja Helmi - kaksi ihastuttavaa huippuhuvilaa

Neliöt: 2 x  223 m2
Henkilömäärä: 14 + 14
Makuuhuoneet: 6 + 6
Kylpyhuoneet: 2 + 2
Hyvin käyttäytyvät lemmikit sallittu lisämaksusta Villa Lempeen! Helmi allergiaystävällinen.
Pysäköintitilaa on usealle autolle.

Kaksi 2023-24 valmistunutta luksushuvilaa Himos Golfin alueella.

Todella isot terassit Golf - kentän yläpuolella rinteessä. Poreammeen käyttö kuuluu hintaan. Löydät kävelytäisyydellä Himoksen palvelut, rinteet, Himos Areenan ravintoloineen, patikointi- ja maastopyöräreitit ja ennen kaikkea Himoksen golfkentän.

Majoittujia mahtuu kumpaankin huvilaan varsin mukavat 14 henkilöä! Tilankäytössä on huomioitu majoittujien mahdollisuus viettää aikaa omissa ryhmissään tai kokouskäytössä istua yhden suuren pöydän ääressä. Hyvin varusteltu keittiö sisältää mm. yhden täyspitkän jää-viileäkaapin, jääkaappi/pakastin yhdistelmän, astianpesukoneen, runsaasti erikokoisia kattiloita ja paistinpannuja. 14 -hengen Iittalan Teema-astiasto tarjoiluvateineen sekä 14 - hengen Iittalan laadukas Essence - lasisarja.

Lomailu on tietysti yhdessäolon ja -ruokailun aikaa, joka luonnistuu niin sisällä kuin suurella terassilla, joissa molemmissa kahdentoista hengen pöytäryhmät. Alakerrassa erikseen vielä jääkaappi juomille, pyykinpesukone, kuivausrumpu ja kuivauskaappi. Alakerrassa on kaksi wc:tä ja tyylikäs saunaosasto. Yläkerrassa on kylpyhuoneen ja wc:n yhdistelmä.

Spa- ja saunomiselämykset kruunaavat lomasi. Saunasta on mukava mennä rentoutumaan säältä suojattuun poreammeeseen. Pimeneviä ja viileitä iltoja varten voit nauttia elävästä takkatulesta viihtyisässä oleskelutilassa.

Huoletonta lomailua ja kokoustamista Himoksella!

Kuva Villa Helmestä.

3D esittely Villa Lempi

Villa Lempi valloittaa ja on raikas tilava huvila niin kokoustamiseen, sukujuhliin kuin lomailuun, Himos Golf on aivan huvilan alapuolella ja Himos Areenalla on n. kaksi kilometriä.

Hemmottelu sallittu

Huviloissa on ajateltu yhteisiä ruokailuhetkiä. Aamiaiskaapissa on piilossa kodinkoneet, huvilassa on peräti kaksi täyskorkeaa jääkaappia ja jää-pakastinkaappi. Astianpesukone hoitaa tiskit avokeittiön ja yhteydessä on sekä kahdentoista hengen ruokapöytä että baaripöytä viidelle.

Tilaa ryhmätyöskentelyyn ja illanviettoihin

Molemmissa villoissa on kaksi oleskelutilaa, yksi kummassakin kerroksessa. Kuva Villa Helmen alakerrasta.

Poreile säästä riippumatta

Kummassakin huvilassa on erillisellä lasituksella varustettu hintaan kuuluva ulkoporeallas, johon pääset saunasta.

Laadukkaat vuoteet takaavat hyvän unen

Yhteensä kaksitoista makuuhuonetta ja 28 vuodepaikkaa tasokkaissa vuoteissa tarjoavat omaa rauhaa ja rauhoittumista.

Himos Golf on 18-reikäinen par72 kenttä 2,5 tuntia pääkaupunkiseudulta. Kentällä on on myö vesirangelyöntialue.

Kiinnostaako golf?

Täysimittainen 18-reikäinen par72 -kenttä, kokonaispituus 6 km, laaja vesirange harjoituslyöntialueena, luontoarvoja kunnioittava kenttä vaihtelevassa maastossa, alueen kokonaispinta-ala on 118 hehtaaria, golfkentän väylien osuus 64 ha

Himoksella tapahtuu

Himoksella voit nauttia laskettelusta 26 rinteellä, jo alkutalvesta varhaisen lumen ladusta, golfista, maastopyöräilystä, retkeilystä ja tietysti lukuisista festivaaleista ja taphtumista ksesästä syksyyn. Uusimpana alueelle on avautunut Willi Länsi, jossa on keilarata, sisäpadel, kolme golfsimulaattoria, simulaattorimaailma ja länkkäritunnelmainen saluuna.

Kiinnostuitko? Varaa nyt sivuiltamme alla olevasta linkistä.

Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme

050 543 6605

(myös WhatApp / tekstiviestit)

info@varaamokki.com

Varaa nyt >

Seuraa meitä somessa

Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme

Tilaa tästä!
Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme