Kleinbus-matkailuauto, joka tunnetaan myös matkailuautona tai matkailuautona, on suosittu valinta matkailijoille, jotka haluavat tutustua ulkoilma-alueisiin samalla kun heillä on kodin mukavuudet. Kalajoen hiekkaranta on pitkä, kapea hiekkakaistale, joka sijaitsee Pohjanlahden rannikolla Suomessa.

Miten matkustaa Kalajoelle?

Varasithan jo mökin tai lomahuoneiston meiltä? Hienoa! Kun lomasi aika koittaa, näin saavut Kalajoen Hiekkasärkille. 

Matkailukeskus Hiekkasärkät sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla. Pääset suoraan kohteeseen omalla autolla ja bussilla. Juna ja lentokone vievät Kalajoen lähikuntiin.

Kalajoelle omalla autolla. Hiekkasärkät sijaitsee Valtatie 8:n varrella, Kalajoen keskustasta etelään, jonne käännytään Hiekkasärkät E- tai Hiekkasärkät P -liittymästä.

Kalajoelle bussilla. Helsingistä ja Oulusta on bussiyhteydet Kalajoelle, ja monet vuorot liikennöivät Hiekkasärkkien matkailualueen kautta. Onnibus pysähtyy Hiekkasärkkien kohdalla Valtatie 8:n pysäkillä. Kaikki bussiaikataulut löydät liikennöitsijöiden sivuilta. 

Kalajoen lähelle junalla. Lähimmät rautatieasemat sijaitsevat Ylivieskassa 40 km ja Kokkolassa 60 km päässä, joista voi jatkaa bussilla Kalajoelle. Katso ohesta juna-aikataulut. 

Kalajoen likelle lentäen. Lähimmät lentokentät ovat Oulun lentoasema 130 km ja Kokkola-Pietarsaaren lentoasema 100 km päässä. Katso myös jatkoyhteydet Kalajoen suuntaan. 

Kysy lisää ›

Seuraa meitä somessa

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen sallit Varaamökki.comin lähettää sinulle kohdennettuja etuja, tarjouksia ja uutisia sähköpostiisi. Voit milloin tahansa peruuttaa tilauksen.