Kleinbus-matkailuauto on pieni ja kompakti ajoneuvo, joka on muutettu liikkuvaksi asuntoautoksi, ihanteellinen maantie- ja retkeilyseikkailuihin. Tämäntyyppinen matkailuauto perustuu usein ikoniseen Volkswagen

Miten matkustaa Kalajoelle?

Varasithan jo mökin tai lomahuoneiston meiltä? Hienoa! Kun lomasi aika koittaa, näin saavut Kalajoen Hiekkasärkille. 

Matkailukeskus Hiekkasärkät sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla. Pääset suoraan kohteeseen omalla autolla ja bussilla. Juna ja lentokone vievät Kalajoen lähikuntiin.

Kalajoelle omalla autolla. Hiekkasärkät sijaitsee Valtatie 8:n varrella, Kalajoen keskustasta etelään, jonne käännytään Hiekkasärkät E- tai Hiekkasärkät P -liittymästä.

Kalajoelle bussilla. Helsingistä ja Oulusta on bussiyhteydet Kalajoelle, ja monet vuorot liikennöivät Hiekkasärkkien matkailualueen kautta. Onnibus pysähtyy Hiekkasärkkien kohdalla Valtatie 8:n pysäkillä. Kaikki bussiaikataulut löydät liikennöitsijöiden sivuilta. 

Kalajoen lähelle junalla. Lähimmät rautatieasemat sijaitsevat Ylivieskassa 40 km ja Kokkolassa 60 km päässä, joista voi jatkaa bussilla Kalajoelle. Katso ohesta juna-aikataulut. 

Kalajoen likelle lentäen. Lähimmät lentokentät ovat Oulun lentoasema 130 km ja Kokkola-Pietarsaaren lentoasema 100 km päässä. Katso myös jatkoyhteydet Kalajoen suuntaan. 

Kysy lisää ›

Seuraa meitä somessa

Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme

Tilaa tästä!
Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme