Suomen metsät ovat suosittuja ulkoilukohteita. Vierailijat voivat nauttia vaellus-, telttailu-, marjastus- ja sienestys-, kalastus- ja muusta metsäisistä aktiviteeteista. On tärkeää muistaa noudattaa vastuullisia ulkoilukäytäntöjä, kuten pysyä merkityillä poluilla, olla häiritsemättä luontoa ja kunnioittaa luontoa.

Mahtavan helppoa mökkilomailua!

Varaamökki.com välittää mökkejä ja loma-asuntoja useilla paikkakunnilla Suomessa. Toimintamme laajentuu jatkuvasti ja uusia kohdepaikkakuntia tulee tarjontaammme. Tilaa siis uutiskirjeemme sivun alaosasta.

Välitämme yksityisten omistajien kohteita. Valitsemme välitykseemme tasokkaita ja kodikkaita kohteita, joissa on aina mahdollisuus ruuanlaittoon, peseytymiseen ja psyäköintiin. Kaikki kohteemme ovat ennen vuokrausta tarkistettuja siisteyden ja perustarvikkeiden osalta. Osaan kohteistamme sisältyy siivous ja / tai liinavaatteet. Mikäli ne eivät sisälly, niin ilmoituksessa mainitaan mahdollisuudesta tilata ne lisämaksusta.

Suureen osaan kohteista ovat myös lemmikit tervetulleita lisämaksusta. Jos sinulla on muita toiveita, niin ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Lähtökohtaisesti edellytämme päävaraajalta 21 vuoden ikää, mutta ikäraja voi mökin omistajan toiveesta olla toisinkin. Suosittelemme aina maksamaan varaukset luottokortilla tai verkkopankissa. Emme ota vastaan käteismaksuja.

Palvelumme on kontaktiton. Saat varausvahvistuksen sähköpostiisi ja tulopäivää ennen ajo-ohjeet kohteeseen. Tulopäivänä lähetämme ohjeet sisäänpääsystä, joka tapahtuu ennakkoon lähtetyllä koodilla joko avainsäilöön tai älylukkoon. Mikäli saat koodin avainsäilöön, niin suosittelemme että lomasi ajan säilytät avainta avainsäilöss- Näin se on kaikkien mökinkäyttäjien käytettävissä ja ei häviä.

 

Varausehdot › Varaa nyt ›

Seuraa meitä somessa

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen sallit Varaamökki.comin lähettää sinulle kohdennettuja etuja, tarjouksia ja uutisia sähköpostiisi. Voit milloin tahansa peruuttaa tilauksen.