Sed pharetra ullamcorper 2

Sed pharetra ullamcorper. Sed pharetra ullamcorper. Sed pharetra ullamcorper. Sed pharetra ullamcorper.

Ota yhteyttä ›

Tietoa lomalaiselle

Siisti startti lomalle

Meille on tärkeää, että lomasi alkaa viihtyisissä ja turvallisissa tunnelmissa. Jokainen kohteemme siivotaankin ammattilaisen toimesta ennen lomailijan saapumista. Myös tartuntapintojen desinfioinnista huolehditaan. 

Halutessasi voit tilata loppusiivouksen erillisestä maksusta, mutta joissakin kohteissa siivous saattaa sisältyä vuokraan. Jos loppusiivouksen voi tehdä kohteessa itse, sen jälkeen ammattilainen tarkistaa vielä tilat. 

Huomioithan ystävällisesti, että mikäli mökin tai huoneiston siivousohjeita on laiminlyöty, loppusiivous joudutaan veloittamaan jälkikäteen.

Tiedoksi:

  • Kalajoella Sandy Kelt, Irish House -huoneistoissa loppusiivous kuuluu aina hintaan! Vuokraan sisältyy myös pyyhkeet ja lakanat pedattuina. 
  • Rukalla loppusiivous kuuluu automaattisesti viikkovuokraan (väh. 7 vrk)
  • Himoksella loppusiivous kuuluu pääsääntöisesti aina vuokrahintaan.
Varausehdot › Varaa nyt ›

LIINAVAATTEET JA PYYHKEET

Voit tuoda omat lakanat ja pyyhkeet mukanasi tai tilata ne varausvaiheessa valmiiksi kohteeseen. Osassa välittämistämme mökeissä ja lomahuoneistoissa petivaatteet ja pyyhkeet ovat aina valmiina.

Liinavaatteiden ja pyyhkeiden käyttö on kohteissa aina pakollista, kurkkaa varausehtoihimme.

Basenjin ja siperianhuskyn näky metsässä lenkkeilemässä saattaa olla melkoinen kuva. Molemmat rodut ovat melko urheilullisia, mutta ne tulevat hyvin erilaisista taustoista.

Basenjit tunnetaan nimellä

TASSUTTELEVAT LOMAILIJAT

Ei lomaa ilman lemmikkiä! Siksipä moniin välittämiimme mökkeihin ja huoneistoihin saavat majoittua myös karvaiset perheenjäsenet. Maksu enintään kahdesta lemmikistä on yhteensä 35 euroa, koko loman ajalta.

Noudatathan ystävällisesti lemmikkejä koskevia ohjeita ja sääntöjä. Mikäli et ilmoita lemmikistäsi varausvaiheessa tai lemmikkejä on pidetty majoituksessa, jossa niitä ei sallita, veloitamme hinnaston mukaisen maksun perusteellisesta lisäsiivouksesta täysimääräisesti. Vuokraajana olet vastuussa myös vieraasi lemmikin mahdollisista vahingoista kiinteille rakenteille ja irtaimistolle.

Muistathan kerätä aina lemmikkien jätökset mökin tontilta tai huoneiston läheisyydestä!

PALJUUN JA POREISIIN MIELIVÄT

Mikäli vuokraamastasi mökistä löytyy palju tai poreamme, tulee sen käytöstä usein erillinen maksu. Noudatathan aina turvallisen ja hygieenisen kylpemisen varmistavia käyttöohjeita.

Jos unelmoit pihaan erikseen tilattavasta paljusta tai ulkoaltaasta, on tämä useassa kohteessa kiellettyä. Kielto johtuu kiinteistön omistajalle aiheutuvista lisäkustannuksista, riskien välttämisestä ja mahdollisista häiriöistä muille läheisyydessä lomaileville. Onneksi monissa lomakohteissa on ihania kylpylöitä rentoutumiseen!

SÄHKÖ- JA PLUG-IN-AUTOJEN LATAUS

Mikäli omistat sähkö- tai plug-in-auton, huomioithan, että lataus tarvitsee mökin/huoneiston omistajan luvan. Auton latauksesta tulee aina erillinen vuorokausimaksu.

Jos lataaminen on vuokraamassasi kohteessa kielletty, on syynä yleensä kohteen tekninen toteutus tai sen tuomat rajoitteet. Mikäli ohjeistusta laiminlyödään vuokralaisen tai tämän vieraiden toimesta, vastaa vuokralainen vahingoista täysimääräisesti.

KANNUSTAMME KIERRÄTTÄMÄÄN

Toimintamme tähtää vastuullisempiin mökkilomiin! Välitämme ympäristöstä ja tähtäämme kestävään matkailuun. Tutustu arvoihimme.

Kannustamme mökkien omistajia tarjoamaan lomalaisille parhaat mahdollisuudet kierrätykseen. Paikkakuntakohtaisissa kierrätysmahdollisuuksissa on eroja. Mikäli lomakohteessasi on kierrätysmahdollisuus, olethan mukana talkoissa kestävämmän ja puhtaamman lomailun puolesta!

MÖKKIEN JA HUONEISTOJEN SÄÄNNÖT

Välitämme yksityisten omistajien lomakohteita, joista osa on myös omistajiensa omassa käytössä. Kohteissa on näin ollen henkilökohtaista omaisuutta. Asuthan lomallasi kuin omassa kodissasi ja hoidat omistajan omaisuutta kuin se olisi sinun omaasi.

Tutustu vuokraamasi kohteen sääntöihin ja huomaa, että vuokralaisena olet vastuussa myös vieraittesi aiheuttamista vahingoista.

Seuraa meitä somessa

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen sallit Varaamökki.comin lähettää sinulle kohdennettuja etuja, tarjouksia ja uutisia sähköpostiisi. Voit milloin tahansa peruuttaa tilauksen.