Kuksa ja tunnelmallinen kahvihetki kodassa

Mahtavan helppoa mökkilomailua!

Varaamökki.com välittää mökkejä ja loma-asuntoja useilla paikkakunnilla Suomessa. Toimintamme laajentuu jatkuvasti ja uusia kohdepaikkakuntia tulee tarjontaammme. Tilaa siis uutiskirjeemme sivun alaosasta.

Välitämme yksityisten omistajien kohteita. Valitsemme välitykseemme tasokkaita ja kodikkaita kohteita, joissa on aina mahdollisuus ruuanlaittoon, peseytymiseen ja psyäköintiin. Kaikki kohteemme ovat ennen vuokrausta tarkistettuja siisteyden ja perustarvikkeiden osalta. Osaan kohteistamme sisältyy siivous ja / tai liinavaatteet. Mikäli ne eivät sisälly, niin ilmoituksessa mainitaan mahdollisuudesta tilata ne lisämaksusta.

Suureen osaan kohteista ovat myös lemmikit tervetulleita lisämaksusta. Jos sinulla on muita toiveita, niin ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Lähtökohtaisesti edellytämme päävaraajalta 21 vuoden ikää, mutta ikäraja voi mökin omistajan toiveesta olla toisinkin. Suosittelemme aina maksamaan varaukset luottokortilla tai verkkopankissa. Emme ota vastaan käteismaksuja.

Palvelumme on kontaktiton. Saat varausvahvistuksen sähköpostiisi ja tulopäivää ennen ajo-ohjeet kohteeseen. Tulopäivänä lähetämme ohjeet sisäänpääsystä, joka tapahtuu ennakkoon lähtetyllä koodilla joko avainsäilöön tai älylukkoon. Mikäli saat koodin avainsäilöön, niin suosittelemme että lomasi ajan säilytät avainta avainsäilöss- Näin se on kaikkien mökinkäyttäjien käytettävissä ja ei häviä.

 

Varausehdot › Varaa nyt ›

LIINAVAATTEET JA PYYHKEET

Voit tuoda omat lakanat ja pyyhkeet mukaasi tai tilata ne valmiina määränpäähän varausvaiheessa. Joissakin tarjoamissamme mökeissä ja lomahuoneistoissa liinavaatteet ja pyyhkeet ovat aina valmiina.

Liinavaatteiden ja pyyhkeiden käyttö on aina pakollista kohteissa, katso varausehdot.

Basenjin ja siperianhuskyn näky metsässä lenkkeilemässä saattaa olla melkoinen kuva. Molemmat rodut ovat melko urheilullisia, mutta ne tulevat hyvin erilaisista taustoista.

Basenjit tunnetaan nimellä

TASSUTTELEVAT LOMALAISET

Ei lomaa ilman lemmikkiä! Siksi karvaiset perheenjäsenet voivat myös yöpyä monissa tarjoamissamme mökeissä ja huoneistoissa. Maksu enintään kahdesta lemmikistä on yhteensä 35 euroa, koko lomalta.

Noudata lemmikkieläimiä koskevia ohjeita ja sääntöjä. Mikäli et ilmoita lemmikistäsi varausvaiheessa tai jos lemmikkejä on pidetty majoituksessa, jossa ne eivät ole sallittuja, veloitamme perusteellisesta lisäsiivouksesta täyden hinnan hinnaston mukaisesti. Vuokralaisena olet myös vastuussa vahingoista, joita vieraasi lemmikkisi voi aiheuttaa kiinteille rakenteille ja irtain omaisuudelle.

Muista aina kerätä lemmikkijätteet mökin tontilta tai asunnon läheltä!

PALJUUN JA POREISIIN MIELIVÄT

Jos vuokraamassasi mökissä on kylpytynnyri tai poreallas, sen käytöstä peritään usein erillinen maksu. Noudata aina turvallisen ja hygieenisen kylpemisen ohjeita.

Jos haaveilit erikseen tilattavasta uima-altaasta tai pihan ulkoaltaasta, se on kielletty useissa kohteissa. Kielto johtuu kiinteistön omistajalle aiheutuvista lisäkustannuksista, riskien välttämisestä ja mahdollisista häiriöistä muille lähellä oleville lomailijoille. Onneksi monissa lomakohteissa on upeita kylpylöitä rentoutumiseen!

SÄHKÖ- JA PLUG-IN AUTOJEN LATAUS

Jos omistat sähköauton tai ladattavan auton, huomioi, että lataaminen vaatii mökin/asunnon omistajan luvan. Auton lataamisesta voi olla erillinen maksu.

Jos veloitus on kielletty vuokraamasi kiinteistössä, syynä on yleensä kiinteistön tekninen toteutus tai sen tuomat rajoitukset. Mikäli vuokralainen tai hänen vieraansa laiminlyö ohjeita, on vuokralainen täysin vastuussa vahingoista.

KANNUSTAMME KIERRÄTTÄMÄÄN

Toimintamme tähtää vastuullisempaan mökkilomailuun! Välitämme ympäristöstä ja pyrimme kestävään matkailuun. Tutustu arvoihimme.

Kannustamme mökin omistajia tarjoamaan lomailijoille parhaat mahdollisuudet kierrätykseen. Paikkakohtaisissa kierrätysmahdollisuuksissa on eroja. Jos lomakohteessasi on kierrätyslaitos, liity mukaan kestävämmän ja puhtaamman loman puolesta!

Himos on aktiviteettien ja tapahtumien runsaudensarvi

Välitämme yksityisten omistajien lomakohteita, joista osa on myös omistajiensa käytössä. Mökit sisältävät siis henkilökohtaista omaisuutta. Asu lomasi aikana kuin omassa kodissasi ja huolehdi omistajan omaisuudesta kuin omaasi.

Tutustu vuokraamasi kiinteistön sääntöihin ja huomaa, että olet vuokralaisena vastuussa myös vieraidesi aiheuttamista vahingoista.

Seuraa meitä somessa

Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme

Tilaa tästä!
Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme