Kalajoki on suosittu retkeilykohde Suomessa ja alueella on todennäköisesti monia viihtyisiä ravintoloita ja baareja. Saatat löytää lisätietoja Bar Surferista tai muista lähellä olevista yrityksistä hakemalla verkossa tai katsomalla paikallisia matkailusivustoja.

Viihde Kalajoella

Viihde tarkoittaa tanssia auringonnousuun, hyvää ruokaa, viileitä drinkkejä ja hauskoja harrastuksia. Kukin viihtyy lomalla tavallaan! Oli sinun tyylisi mikä tahansa, Kalajoki tarjoaa takuulla kaipaamiasi hupihetkiä. 

Aika tanssia ja käydä keikoilla 

Kalajoen juhannus on alueen suurimpia vuosittaisia tapahtumia. Festivaali kokoaa rantatunnelmiin kahdeksi päiväksi kotimaisten artistien huippunimet ja keskikesää juhlivan kansan. 

Viihdekeskus Merisärkkä, tuo tanssiväen mekka sijaitsee totta kai merimaisemien äärellä. Eri teemaiset ravintolat saman katon alla yhdistävät livemusiikin, karaoken ja yökerhoelämän. 

Entä mihin suunnata kuuman rantapäivän päätteeksi? Vaikkapa after beacheille rannan parhaalla paikalla sijaitsevaan Beach Bar Surffariin tai Dyyniin, joka muuttuu iltaa kohden yökerhoksi. Irish Bar Sandy Kelt tarjoaa puolestaan irkkubaarin aitoa tunnelmaa. 

Syömään hyvin

Hyvä ruoka kuuluu lomaan – Kalajoen ravintolatarjonta on lomailijan onneksi varsin monipuolinen. Kokeile Stagen kiviarinauunipizzoja ja grilliherkkuja, ja valtaa kesällä paikka paikka jättimäiseltä aurinkoterassilta. Kunnon pihvit paistetaan Kalajoen sydämessä sijaitsevassa Pihvituvassa.

Koska alueen maisemat ovat iso osa lomanautintoa, on näköalaravintola Lokkilinna kokeilun arvoinen. Lokkilinna tarjoaa kattavan menun pizzoista à la carteen, kruununaan maan kauneimpiin kuuluvat maisemat. 

Kalan ystävien on syytä piipahtaa idyllisessä riihimiljöössä sijaitsevassa ravintola Lohilaaksossa, josta löytyy oma savustamo. Paikan savusiika- ja lohiateriat sopivat täydellisesti Kalajoen merelliseen maailmaan. Vai miltä kuulostaisi avotulella hiillostettu, paikallisten kalastajien pyytämä Perämeren siika? Ota suunta Siikarysään, nyt on aika herkutella! 

Käy tutustumassa myös Kalajoen keskustassa Vanhan Plassin alueen historiaan. Se kertoo tarinaa entisaikojen hylkeenpyynnistä ja kalastuksesta. 

Kun päivä kääntyy iltaan tai aamu jo sarastaa, on aika askeltaa majoitukseen unten maille. Voit vuokrata lomamökin tai -huoneiston helposti meidän kauttamme. Varaa nyt ›

Ota yhteyttä ›

Seuraa meitä somessa

Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme

Tilaa tästä!
Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme