Villa Kolibri on laatutietoisen valinta

Neliöt: 245 m2 
Katetut terassit: 130 m2
Henkilömäärä: 13 + 4
Makuuhuoneet: 6
Kylpyhuoneet: 3  + 2 erillistä WCtä 
Ilmainen WiFi
Sähköauton latausasema lisämaksusta
Lemmikit tervetulleita lisämaksusta
Ulkoporeallas lisämaksusta

Pysäköintitilaa usealle autolle. Loppusiivous ja liinavaatteet pedattuna sekä pyyhkeet sisältyvät hintaan.  

Villa Kolibri tarjoaa tilaa ja erinomaista arkkitehtuurista suunnittelua. Laadukkaasti sisustetussa huvilassa on yhteensä kuusi makuuhuonetta. Yläkerrassa sijaitsee kolme makuuhuonetta, joista tilava yksi master-makuuhuone on varustettu 160 cm parivuoteella ja sen yhteydessä on oma en-suite kylpyhuone.  Yläkerran yksi makuuhuone on varustettu kerrossängyllä, jossa 140 cm leveä alavuode + 90 cm ylävuode sekä lisäksi 90 cm vuode. Yläkerrassa myös yksi kahden hengen makuuhuone erillisillä vuoteilla. 

Alakertaan sijoittuu kolme makuuhuonetta. Kaikki ovat varustettuja kahdella 90 cm vuoteilla, lisäksi huvilassa on pari lisävuodetta. Alakerrasta löytyy myös viihtyisä oleskelutila, jossa nukkumiseenkin soveltuva avattava sohva. Lisäksi alakerrassa on kaksi erillistä WC-tilaa, joista toinen sijaitsee spa-osaston yhteydessä.

Huvila tarjoaa spa-kokemusta kolme suihkua kattavan kylpyhuoneen ja perinteisen sekä höyrysaunan kera. Vilvoittelualueen kautta on käynti lasitetulle ja katetulle terassialueelle, jossa sijaitsee poreallas.
 

Ruokailua ja yhdessäoloa suurten maisemaikkunoiden äärellä

Villa Kolibrissa on upea avokeittiö, jonka varustelu ei jätä toiveen sijaa. Keittiön yhteydessä on todella suuri katettu terassi, jossa on Weber-grilli.

Spa-osasto höyrysaunalla ja porealtaalla

Villa Kolibrissa on todella upea spa-osasto, jossa on tilava perinteinen sauna, höyrysauna ja katetussa tilassa liukuovin terassille poreallas, josta voi talvella myös ottaa virkistävät lumikylvyt.

Hyvät unet upeissa makuuhuoneissa

Huvilassa on kuusi makuuhuonetta, päämakuuhuoneen yhteydessä on oma kylpyhuone wc:llä. Lisäksi huvilassa on pari lisävuodetta. Alakerrasta löytyy myös viihtyisä oleskelutila, jossa nukkumiseenkin soveltuva avattava sohva. 

Aurinkoterassi ja 130 neliötä katettua terassia

Tilaa suuriinkiin kokoontumisiin niin sisällä kahdessa olohuoneessa kuin molempien kerroksen katetuilla terassialueilla.

Lintuvuoren uuden matkailualueen ensimmäinen huvila

Lintuvuori on kehittyvän Himoksen uusi loma-asuntoalue vain 800 m Pohjoisrinteiltä ja kolme kilometriä Himos Areenalta.

Himoksella tapahtuu

Himoksella voit nauttia laskettelusta 26 rinteellä, jo alkutalvesta varhaisen lumen ladusta, golfista, maastopyöräilystä, retkeilystä ja tietysti lukuisista festivaaleista ja tapahtumista ksesästä syksyyn. Uusimpana alueelle on avautunut Willi Länsi, jossa on keilarata, sisäpadel, kolme golfsimulaattoria, simulaattorimaailma ja länkkäritunnelmainen saluuna.

Kiinnostuitko? Varaa nyt sivuiltamme alla olevasta linkistä.

Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme

050 543 6605

(myös WhatApp / tekstiviestit)

info@varaamokki.com

Varaa nyt >

Seuraa meitä somessa

Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme

Tilaa tästä!
Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme