Kalajoen Hiekkasärkät ovat yksi Suomen luonnonihmeistä ja tarjoavat kauniin taustan auringonlaskunäkymille. Kun aurinko alkaa laskea taivaalle, valaistus voi tuoda esiin dyynien tekstuurin luoden pitkiä, aaltoilevia varjoja, jotka korostavat tuulen luomia kuvioita.

Vuokraa mökki tai lomahuoneisto Kalajoelta ja koe mieletön meriloma!

Perämeren rannalla sijaitseva Kalajoki on Pohjois-Suomen riviera ja maamme tuulimyllypääkaupunki, jossa lomaillaan kaikkina vuodenaikoina. 

Olet varmasti kuullut Kalajoen kesästä ja juhannuksesta, vesipuisto JukuParkista, kuuluisasta rannasta ja legendaarisesta Hiekkasärkkien matkailukeskuksesta. Talvinen Kalajoki muuntuu taas arktisten elämysten lomaksi husky- ja moottorikelkkasafareineen, ja syksy värittää maisemat ruskalla, joka on parasta aikaa patikoida luontopoluilla.

Haluat viettää Kalajoella sitten talvi-, syys- tai kesäloman, tylsyyttä et tunne. Vaikka tokihan alue sopii erinomaisesti vain rauhalliseen rentoiluunkin!

Tiesitkö, että Kalajoella nähdään myös kauneimmat auringonlaskut ympäri vuoden? Länteen meren taakse laskeva aurinko on upea näky, jota kannattaa käydä ihastelemassa.

Kysy lisää ›

LOMA-AJAN MAJOITUKSEN VUOKRAAT HELPOSTI JA TURVALLISESTI MEILTÄ

Ihana mökki tai huoneisto on paras paikka huilata aktiviteettien lomassa ja suunnitella seuraavan päivän seikkailuja. Selaa vaihtoehtojamme ja vuokraa majoitus Kalajoelta.

Varaa nyt ›

Lue ohesta lisää,

millainen Kalajoen kutsu lomailijalle on

Seikkailupuisto Kalajoki on suosittu ulkoilmaseikkailupuisto, joka sijaitsee Kalajoella. Puisto tarjoaa erilaisia aktiviteetteja kaikenikäisille vierailijoille, mukaan lukien korkeat köysiradat, vetoketjut, benji-trampoliinit ja minigolf. Lapsille on tarjolla myös useita leikkikenttiä ja kiipeilyrakenteita.

Yksi puiston tärkeimmistä nähtävyyksistä on Adventure Tower, joka on yli 20 metriä korkea ja jossa on erilaisia haastavia esteitä ja vetoketjuja. Vierailijat voivat myös kokeilla jousiammuntaa, vuokrata polkupyörän tutustuakseen ympäröivään alueeseen tai ajaa puiston minijunalla.

Kaiken kaikkiaan Adventure Park Kalajoki on loistava kohde perheille ja kaikille, jotka haluavat viettää adrenaliinin täyteistä päivää kauniilla Suomen maaseudulla.

Tekemistä Kalajoella

Mitä tehdä Kalajoella, kun odotettu kesäloma, syysloma tai hiihtoloma lähestyy? Vaikka ja mitä!

Lue lisää ›

Kalajoki eri vuodenaikoina

Kesän kaunistama, syksyn sävyttämä ja talven valtaama Kalajoki toimii lomailijalle kaikkina vuodenaikoina!

Lue lisää ›
Himmeä valaistus voi auttaa keskittämään yleisön huomion laulajaan ja luomaan intiimimmän ympäristön. Se voi myös lisätä esityksen dramatiikkaa ja tunteita, varsinkin jos laulaja välittää surullisen tai melankolisen tunnelman. Liian hämärä valaistus voi kuitenkin myös vaikeuttaa yleisön näkemistä laulajan selvästi, joten on tärkeää löytää tasapaino tunnelman ja näkyvyyden välillä.

Viihde Kalajoella

Kukin viihtyy lomalla tavallaan! Oli sinun tyylisi mikä tahansa, Kalajoki tarjoaa takuulla kaipaamiasi hupihetkiä.

Lue lisää ›
Kleinbus-matkailuauto, joka tunnetaan myös matkailuautona tai matkailuautona, on suosittu valinta matkailijoille, jotka haluavat tutustua ulkoilma-alueisiin samalla kun heillä on kodin mukavuudet. Kalajoen hiekkaranta on pitkä, kapea hiekkakaistale, joka sijaitsee Pohjanlahden rannikolla Suomessa.

Miten matkustaa Kalajoelle?

Kun lomasi aika koittaa, näin saavut Kalajoen Hiekkasärkille.

Lue lisää ›

Seuraa meitä somessa

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen sallit Varaamökki.comin lähettää sinulle kohdennettuja etuja, tarjouksia ja uutisia sähköpostiisi. Voit milloin tahansa peruuttaa tilauksen.