Tekemistä Himoksella

Kesä tai talvi, rento tai vauhdikas, Jämsä-Himoksen alue sopii kaikenlaisiin lomatoiveisiin! Vaikka Himos on eteläisen Suomen suosituimpia laskettelukeskuksia, on se paljon muutakin.  

Hauskuus on tätä Himoksella

Laskettelurinteitä, hiihtolatuja ja moottorikelkkailua. Kun kesän lämpö saapuu Himokselle, se on vesihiihdon vauhtia ja rantalomailua. Keskikesää juhliville hupi tarkoittaa Himos Juhannus -festaria Suomen ykkösartistien yleisössä. Livemusiikkia kaipaava ajoittaa lomansa Himos Areenan keikkakalenterin mukaan. Lue lisää viihteestä ›

Mönkijäajelut ja metsäinen frisbeegolf tuovat kesä- ja syyspäiviin ohjelmaa. Elämyspelit luovat lomaan jännitystä ja vauhtia. Lähde kokeilemaan pakohuonetta tai hyppää ralliauton kyytiin Simulaattorimaailmassa – tai ihan oikean rallikaaran matkaan! 

Uusinta uutta on Huvikeskus Willi Länsi, jossa keiltaa, golfaat, ajat rallia, pelaat padelia tai biljardia ja syöt ja juot lännenhenkisessä Saluunassa.

Leppoisuutta lomaan

Kiireettömän kannattaa antautua Saunakylän rentouttaviin löylyihin. Saunakylässä on maailman laajin suomalaisten savusaunojen ryhmittymä. 20 saunaa Päijänteen rantamaisemissa ovat näkemisen ja kokemisen arvoisia. 

Järvi-Suomen luonnossa samoillessa mieli ja keho rauhoittuvat. Päijänne, Isojärven kansallispuisto ja korkeat kosket tarjoavat luontonähtävyyksiä ja hiljaisia hetkiä niitä etsiville. Himoksella on myös paljon palveluntarjoajia, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

Kun vuokraat mökin, jossa on palju tai poreet, voit rentoutua omassa rauhassa ja tilata vaikka paikallisten ravintoloiden herkut suoraan mökille. Tai mennä syömään hyvin ihan paikan päälle.

Lasten Himoksen huvit

Lumilan talvimaailma on lasten talviseikkailuja varten. Riemua koetaan rinteissä laskemalla niin suksilla kuin tubing-renkaalla. Kesän tullen uimarannat tarjoavat riemun hetkiä pikku vesipedoille – ja totta kai isommillekin!

Himos-Jämsän alueella ihastuttavat myös eläimet: huskyt, kesyhirvitarha ja Nurmolandian eläintenhoito ovat takuulla lapsiperheille mainioita vierailukohteita. Hyppää hepan kyytiin tai koiravaljakon rekeen, rapsuttele pikku poneja. 

Myös Simulaattorimaailman pelit tuovat tekemistä, ja Pumptrack-radalla voi taiteilla pyörillä ja skeittilaudoilla. Lue lisää, mitä Himoksella voi tehdä eri vuodenaikoina ›

Lähde ottamaan Himos haltuun ja vuokraa meiltä mökki tai lomahuoneisto! Varaa nyt ›

Kysy lisää ›

Seuraa meitä somessa

Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme

Tilaa tästä!
Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme