Tekemistä Suomutunturilla

Koe vuodenaikojen kaunis kirjo Suomulla. Haluat Lappiin milloin vain matkalle, Suomulta saat kultaisia kokemuksia. Tunturin luonnosta löytyy mieltä sekä kehoa hellivää tekemistä, ja lomailla saa rauhallisissa tunnelmissa. 

Anna aktiviteettien viedä

Mitä tehdä Suomulla? Suomun rinteet ja maastot ovat valmiina ottamaan vastaan laskettelijat, hiihtäjät ja moottorikelkkasafareiden seikkailuista nauttivat. Suomulla sataa talvisin runsaasti lunta, joten toive lumisesta lomasta toteutuu. 

Ruskan ja kesän matkailuun Suomutunturilta löytyy vesistö- ja retkeilyreittejä kymmeniä kilometrejä. Viiletä tunturin poluilla pyöräillen tai vaella huipulle upeiden näkymien ylle. Tai ehkä olet saapunut Lappiin metsästyksen aikaan. Alueella järjestetään metsästys- ja eräilyretkiä niistä kiinnostuneille.

Rentoudu tunturin rauhassa

Erämaan tuoksut ja luonnon äänet ovat ansaitun loman lepohetkiä. Pulahda kesällä kirkasvetiseen järveen, ja koe meloen peilityynen Kemijärven lahtien hiljaisuus. 

Lumikenkien alla narskuva hanki on toivottua musiikkia korville. Löydä laavu, istahda nuotiolle ja avaa evärasiat – mieli ja keho eivät muuta tarvitse lepoon ja akkujen lataukseen. Suomutunturilta voit bongata myös upeista upeimmat värit revontulten tanssiessa öisellä taivaalla!

Lapin lähiruoka ja muut herkut tuovat osansa täydelliseen lomaan. Istu valmiiseen pöytään vaikuttavien rinnenäkymien eteen tai vietä ihana ilta idyllisen lomamökin lämmössä.

Lue lisää, mitä Suomutunturi tarjoaa eri vuodenaikoina ›

Saiko Suomu sinut innostumaan? Mainiota. Nyt voit varata majoituksen meiltä lomasi ajaksi. Tarjolla on niin vuokramökkejä kuin lomahuoneistoja. Varaa nyt ›

Kysy lisää ›

Seuraa meitä somessa

Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme

Tilaa tästä!
Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme