Laadukkaat kokoushuvilat jopa 33 hengelle Himoksella

Laadukkaat kokoushuvilat jopa 33 hengelle Himoksella

Yhdistämällä kaksi vierekkäistä huvilaa voimme tarjota majoituskapasiteettia rutkasti. Samalla saatte kahden huipputasoisen huvilan tilat käyttöönne, hyvin pysäköintitilaa, kahdet vaihtelevat maisemat ja tuplasti saunoja ja ulkoporealtaita.

 

2 huvilaa á 223 m2

13 makuuhuonetta

4 oleskelutilaa

2 á 16 hengen ruokapöytää sisällä

2 á 16 hengen ruokapöytää ulkona

2 keittiötä

4 kylpyhuonetta

2 saunaa

6 WC-istuinta

4 terassia

2 ulkoporeallasta

2 sähköauton latauspistettä

Himoksen Timantti ja Himos Hillside tarjoavat kahden vierekkäisen korkealuokkaisen huvilan kapasiteetin jopa 33 yöpyjälle. Huvilat sijaitsevat Himos Golf Resortin alueella golfkentän vieressä ja Himoksen keskustaan ja palveluihin on 2,5 kilometriä ja rinteisiin 3 kilometriä.

Vuonna 2023 valmistuneet huvilat tarjoavat molemmat kaksi suurta terassia, poreammeet, 16 hengen ruokapöydät, kaksi oleskelutilaa, saunan, kaksi kylpyhuonetta ja kolme wc:tä. Neljä äly-TV:tä toimivat näyttöinä ja Hillside:ssa on myös valkokangas, videotykki ja fläppitaulu. Molemmissa on karaokelaitteet ja sähköauton lataus sekä runsaasti pysäköintitilaa.

Himos on helposti saavutettavissa niin autolla kuin junalla pk-seudulta, Tampereelta ja Keski-Suomesta. Alueen runsaat aktiviteetit ympäri vuoden tekevät henkilökunnan virkistyksen ja tyky-toiminnan tarjoamisen helpoksi.

Huvilat ovat erittäin laadukkaasti sisustettuja ja sopivat myös edustukseen, juhliin ja vapaa-ajan viettoon. Makuuhuoneita on yhteensä 13 ja ruokailut voivat tapahtua niin sisällä kuin ulkoterasseilla lämpimänä vuodenaikana.

Himoksen Timantti - vaaleaa raikkautta ja upeita terasseja!

Himoksen Timantti ja Himos Hillside ovat saman rakentajan Blue-Rak Oy:n laadukkaasti rakentamia rinnehuviloita. Huviloilla on eri omistajat ja niinpä niiden sisustuksetkin poikkeavat. Himoksen Timantti tarjoaa skandinaavista vaaleutta ja selkeyttä.

Tilaa ryhmätyöskentelyyn ja illanviettoihin

Molemmissa villoissa on kaksi oleskelutilaa, yksi kummassakin kerroksessa. Kuva Villa Helmen alakerrasta.

Lisää majoituskapasiteettia löytyy naapurista!

Tarjoamme myös neljä muuta tilavaa huvilaa kävelyetäisyydellä. Himos Panorama sijaitsee Himos Golf Resortin korkeimmalla kohdalla, Villa Lempi ja Villa Helmi (valmistuu kesällä 2024) tarjoavat raikkaita värejä ja laadukkaat materiaalit. Villa Marvik on huippusijainnilla keskellä golf-viheriöitä ja on persoonallinen kolmessa tasossa oleva huippuhuvila omala kokoustilalla.

Seuraa meitä somessa

Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme

Tilaa tästä!
Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme