Anna BestVillas Himoksen hurmata

BestVillas Himos on tunnelmaa ja tyyliä arvostavalle oivallinen majoitusratkaisu tai kokoushuvila tai lomahuvila. Huvila sijaitsee Himos Golf Resortin huvila-alueella kentän äärellä ja Himos Areenalla on n. kaksi kilometriä.

Neliöt: 223 m2

Vieraiden määrä: 17

Makuuhuoneet: 4 + lounge

Kylpyhuoneet: 2

Tilava sauna

WC:t 3

Ulkoporeallas

2 kpl Weber sähkögrilli

Parkkipaikka jopa kahdeksalle autolle

Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyvät majoituksen hintaan. Ulkoporealtaan käytöstä erilliveloitus, kysy tarjousta.

Himos tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet. BestVillas on 2022 valmistunut luksushuvila kokouksiin, edustukseen ja lomailuun. Täydellinen keittiövarustelu ja astiastot, suuret osin lasitetut terassit ja ruokapöydät sisällä ja ulkona mahdollistavat yhteiset ateriahetket. Suljettava alakerran lounge-tila mahdollistaa luottamukselliset neuvottelut muita häiritsemättä.

Ruokailua ja yhdessäoloa maisemien äärellä

BestVillas tarjoaa täysin varustellun avokeittiön jonka yhteydessä kaikki voivat ruokailla yhdessä, kesällä se onnistuu ulkoterassin suuren ruokapöydän äärellä. 

Upea lounge, jossa katseenvangitsijana parimetrinen sisustustakka.

Do you need a private space for a meeting? BestVillas offers a large separate space on the ground floor, where you can hold a meeting or spend a nice sauna evening bubbling.

Poreilua ja saunomista.

BestVillasin poreamme tarjoaa laskettelun tai hien pintaan tuoneen aktiviteetin jälkeen täydellinen rentoutumishetken. Intensiivisen palaverin tai koulutussession jälkeen on rentoutumisen ja yhdessäolon hetki, joka antaa sinetin päivän ohjelmalle.

12 laadukasta makuupaikkaa

Huvilassa on viisi makuuhuonetta, joista neljässä erillisvuoteet ja yksi parivuoteellinen. Suljettavassa lounge-tilassa on vuodesohva kahdelle. Kolme WC:tä ja kaksi kylpyhuonetta tekevät rinnakkaiselon rennoksi.

Saunassa on hyvä rentoutua ja jakaa ajatuksia

Tilava, tunnelmallinen sauna ja sen jälkeen virkistävä hetki saunassa tai terassilla on suomalaista onnea parhaimmillaan.

Himoksella tapahtuu

Himoksella voit nauttia laskettelusta 26 rinteellä, jo alkutalvesta varhaisen lumen ladusta, golfista, maastopyöräilystä, retkeilystä ja tietysti lukuisista festivaaleista ja taphtumista ksesästä syksyyn. Uusimpana alueelle on avautunut Willi Länsi, jossa on keilarata, sisäpadel, kolme golfsimulaattoria, simulaattorimaailma ja länkkäritunnelmainen saluuna.

Kiinnostuitko? Varaa nyt sivuiltamme alla olevasta linkistä.

Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme

050 543 6605

(myös WhatApp / tekstiviestit)

info@varaamokki.com

Varaa nyt >

Seuraa meitä somessa

Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme

Tilaa tästä!
Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme