UGGO resort - Kainuun Hyrynsalmen salainen helmi

UGGO resort on Ukkohallan ainoa todellinen luksushuvila Syväjärven rannalla ja rinteiden vieressä. Drop-ulkoporeallas terassilla järvinäkymin näköalasaunan yhteydessä rentoutumiseen, 12 hengen ruokapöytä avokeittiön yhteydessä yhteisiin ruokailuhetkiin ja suuret maisemaikkunat järvelle täytyy kokea. Täällä viihtyminen on lomailun ydintä.

 

Neliöt: 247 m2

Henkilömäärä: 12

Makuuhuoneet: 5

Kylpyhuoneet: 1

WC:t 3

Biotakka

Ulkoporeamme

Ulkogrilli

Ulkoporeamme, liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyvät majoitushintaan.

 

Valmistunut 2020. Oma laituri ja hiekkaranta, talvella avanto. 200 metriä yhdeksän saunan Saunamaailmaan & Spa elämykseen.

UGGO resort tarjoa myös ainutlaatuisen Destination Yamaha Side-by-Side sporttimönkijäkokemuksen omalla radalla, jossa useita erilaisia rataprofiileja ympäri vuoden.

Etäisyys Ukkohallan palveluihin n.200m. Suomussalmelle 35km ja Hyrynsalmelle 18km. Lentokenttä Kajaani 86km, Oulu 170km, Helsinki 650km, bussipysäkki Hyrynsalmi 18km, rautatieasema Kontiomäki 66km.

UGGO resort videoesittely

Lämminhenkinen ruokailutila

Yhteinen ruokailuhetki ison pöydän ääressä yhdessä ateriaa valmistellen on osa lomakokemusta. UGGOn upea keittiö on täysin varusteltu ja käsityönä tehty iso ruokapöytä on sen yhteydessä. ikkunoista avautuu näkymät Syväjärvelle.

Parhaita löylyjä

IKI-kiukaan lämmössä järvinäköaloista nautiskellen eivät löylyt juuri paremmaksi voi tulla. Paitsi jos pulahdat hyiseen avantoon, otat lumikylvyn ja kipuat höyryävään Drop-ulkoporealtaan syleilyyn.

Nukkumisen laatua

UGGO tarjoaa viisi korkealuokkaisin vuotein varustettua makuuhuonetta, joista kaksi parivuotein, kaksi erillisvuotein ja viides on kahteen tasoon jakautuva huone neljällä erillisvuoteella.

Olohuone kuin lämmin syleily

UGGOn kantava filosofia on kodikas, kestävin ja ympäristöystävällisin materiaalein toteutettu sisustus ja ekologiset lämmitysratkaisut. Olohuoneen puisten seinien lämpö yhdistettynä harmooniseen värilmaailmaan ja biotakan tuomaan tunnelmaan tekee tilasta pesämäisen viihtyisän.

Poreilua yksityisesti näköaloin

UGGO tarjoaa upean Drop-porealtaan käyttöösi. Lisäksi talvisin on aina auki oleva avanto ja kesäisin oma pieni hiekkaranta sekä laituri Syväjärven rannalla.

Ukkohalla - erämaakeidas Kainuussa

Ukkohalla ei välttämättä ole monelle tuttu, mutta se tarjoaa rauhallista lomailua, laadukasta majoitusta ja runsaasti aktiviteetteja. Ukkohallan hiihtokeskus on UGGO rsortin vieressä tarjoten 15 rinnettä ja viisi hissiä sekä kolme parkkia. Talvella voit myös hiihtää, talvipyöräillä ja lumikenkäillä. 

Kesäaktiviteetteihin kuuluu harvinainen wake-boarding vaijerilla, ja Syväjärvellä voit myös uida, suppailla, polkuveneillä ja meloa. Saunamaailma & Spa tarjoaa peräti yhdeksän erilaista löylykokemusta.

Kiinnostuitko? 

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

050 543 6605

(myös WhatApp / tekstiviestit)

info@varaamokki.com

 

Seuraa meitä somessa

Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme

Tilaa tästä!
Tilaa Mökkipostia uutiskirjeemme